085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Doordacht tuinontwerp in Eindhoven

Een mooie tuin begint met een gedegen ontwerp. Een nieuwe tuin kan in veel verschillende prijsklassen gemaakt worden. Of u nu een strak basisontwerp wenst of op zoek bent naar een unieke indeling van het groen: in de regio Eindhoven verzorgen wij het met plezier voor u.

Grote of kleine tuin inrichten?

Hoe groot of klein uw tuin ook is, wij zijn u graag van dienst met tuinadvies. De kleinste tuin waaraan wij gewerkt hebben was 36 vierkante meter, de grootste 5500. Of het nu om een kleine of juist een grote klus is: wij denken met u mee. Heeft u al een idee hoe alles eruit moet komen te zien? Wilt u bijvoorbeeld een tuin aanleggen met een vijver of voor prachtige sierbestrating of een fijn zwembad gaan? Wij leggen uw wensen vast op papier. Maar ook als u nog geen concrete ideeën heeft over uw tuinontwerp kunt u op ons rekenen. We vertellen u graag wat er mogelijk is en kunnen op basis van onze uitgebreide ervaring altijd passende suggesties over de tuininrichting geven.

Tuinadvies Eindhoven

Neem gerust contact met ons op om meer te horen over alle mogelijkheden voor het ontwerpen van tuinen. de door ons aangedragen professional adviseert u graag! In Eindhoven en omstreken kunt u altijd rekenen op onze hoveniers.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606