0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Doordacht tuinontwerp in Eindhoven

Een mooie tuin begint met een gedegen ontwerp. Een nieuwe tuin kan in veel verschillende prijsklassen gemaakt worden. Of u nu een strak basisontwerp wenst of op zoek bent naar een unieke indeling van het groen: in de regio Eindhoven verzorgen wij het met plezier voor u.

Grote of kleine tuin inrichten?

Hoe groot of klein uw tuin ook is, wij zijn u graag van dienst met tuinadvies. De kleinste tuin waaraan wij gewerkt hebben was 36 vierkante meter, de grootste 5500. Of het nu om een kleine of juist een grote klus is: wij denken met u mee. Heeft u al een idee hoe alles eruit moet komen te zien? Wilt u bijvoorbeeld een tuin aanleggen met een vijver of voor prachtige sierbestrating of een fijn zwembad gaan? Wij leggen uw wensen vast op papier. Maar ook als u nog geen concrete ideeën heeft over uw tuinontwerp kunt u op ons rekenen. We vertellen u graag wat er mogelijk is en kunnen op basis van onze uitgebreide ervaring altijd passende suggesties over de tuininrichting geven.

Tuinadvies Eindhoven

Neem gerust contact met ons op om meer te horen over alle mogelijkheden voor het ontwerpen van tuinen. de door ons aangedragen professional adviseert u graag! In Eindhoven en omstreken kunt u altijd rekenen op onze hoveniers.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606