Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Tuin verlichting Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Tuin verlichting Eindhoven

Verlangt u naar een vernieuwde uitstraling in uw tuin met prachtige tuinverlichting die de sfeer verhogen? Overweeg een fraaie belichting bij uw terras, of bij uw vlonder aan het water. Met C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf geniet u van prachtige verlichting in elke hoek van uw tuin.

Voor het aanleggen van tuinverlichting bent u bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf aan het juist adres! Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid met onze ervaren specialisten die precies weten hoe ze verlichting in uw tuin moeten installeren. Wanneer u met ons in zee gaat, kiest u voor tuinverlichting van topkwaliteit.

Heeft u behoefte aan een professionele en veilige installatie van tuinverlichting in Eindhoven en omgeving? Dan helpen wij u graag! U zit juist waar u moet zijn! Informeer naar een gepersonaliseerde offerte of bespreek direct de mogelijkheden met de specialist 0162 231 408.

Tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen Eindhoven

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat in Eindhoven en omstreken bekend voor alle soorten verlichtingsklussen in de tuin, de voordelen van tuiverlichting aanleggen op een rijtje:

 • Veilige montage
 • Professioneel begeleiding
 • Razendsnelle plaatsing
 • Meerdere opties om uit te kiezen
 • Een buitenleven met een sfeervolle tuin

Geniet van de gezelligheid die goede verlichting met zich meebrengt en geef inbrekers geen kans. Buitenverlichting is een nuttig middel tegen inbraak, aangezien dieven vaak toeslaan wanneer het donker is. Vaak gekozen voor tuinverlichtingen die inbraken verminderen zijn lampen met bewegingssensoren, tuinverlichting met schemer- of tijdsschakelaars en buitenlampen bij deuren.

Een buitenlamp kan ook een mooie boom of een donkere plek in uw tuin op een schitterende wijze verlichten. In Eindhoven is tuinverlichting niet alleen een mooie toevoeging aan uw tuin, maar zorgt het er ook voor dat u veilig kunt parkeren in het donker of over het pad kunt lopen wanneer u 's avonds thuiskomt. Niet alleen zorgt tuinverlichting in Eindhoven voor een mooie uitstraling, maar ook voor uw veiligheid!

Buitenverlichting aanleggen Eindhoven

Overweegt u buitenverlichting te installeren in Eindhoven en haar nabije omgeving? Op zoek naar professionele hulp bij buitenverlichting in Eindhoven en omgeving? Neem contact met ons op! Door onze kennis en verscheidenheid aan hoogwaardige buitenverlichtingsopties, kunnen wij u helpen bij het tot stand brengen van de perfecte sfeer voor uw buitenruimte in Eindhoven en omstreken.

Het monteren van buitenverlichting is een precies werk. Een onjuiste aansluiting kan resulteren in kortsluiting. Het voldoen aan alle veiligheidseisen is van groot belang voor de buitenverlichting.

Ook moeten de randvoorwaarden altijd in orde zijn voor de aanleg van buitenverlichting, zoals het uitkiezen van de juiste kabels en een waterdichte aansluiting. Heeft u weinig ervaring met het aanleggen van elektra en wilt u liever de tuinverlichting op een professionele manier laten aanleggen? Wij zorgen graag voor een professionele aanleg van uw tuinverlichting in Eindhoven en aangrenzende regio's!

Buitenverlichting Eindhoven: Efficiënt en veilig in 5 stappen

 1. Ontvang kosteloos een offerte op maat
  U kunt op via onze site makkelijk een offerte aanvragen
 2. Uw wensen bespreken
  Wij maken een voordelige offerte op maat voor u!
 3. Overeenstemming over het plan van aanpak
  Bespreek jouw wensen en voeg onze expertise en ervaring toe voor het beste resultaat.
 4. Aanbrengen van tuinverlichting op locatie
  Professioneel en veilig plaatsen van uw buitenverlichting.
 5. Een veilige en warme tuin
  Ervaar je nieuwe tuin met sfeervolle tuinverlichting.

Grondkabel leggen en aansluiten op tuin verlichting

Zorg ervoor dat de grondkabels onbeschadigd blijven bij het aanleggen van tuinverlichting. Het gebruik van grondkabels met een keurmerk is onze prioriteit. Een onmisbare stap is het onbeschadigd houden van de kabels tijdens het aanleggen.

Wij hebben de vaardigheden om grondkabels op een veilige en professionele manier aan te leggen. Bij installatie onder een oprit is het van belang dat de kabels op een diepte van minstens 60 centimeter liggen. Wij staan altijd garant voor waterdicht materiaal, zodat u zorgeloos van uw buitenverlichting kunt genieten.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf helpt graag met de verlichting in uw tuin

Met tuinverlichting kunt u uw tuin een frisse uitstraling geven en zorgen voor extra gezelligheid. Niemand zit te wachten op problemen met kortsluiting of lampen die plotseling stoppen met werken. Het aanleggen van goede tuinverlichting vereist een gedegen voorbereiding en vakmanschap op het gebied van elektra.

Om de veiligheid van uw buitenverlichting te garanderen, moeten bepaalde voorwaarden worden nageleefd. Zo moeten de grondkabels altijd geschikt zijn voor buitenshuis gebruik en moeten alle materialen waterdicht zijn. Het is voor de meeste particulieren geen simpele opgave om hier de juiste keuzes te maken.

Verlangt u naar een mooie en veilig verlichte tuin? Laat uw tuinverlichting in Eindhoven en omgeving realiseren door onze ervaren professionals! Heeft u behoefte aan advies? Onze deskundige staat voor u klaar 0162 231 408 of vraag een vrijblijvende offerte aan voor inzicht in de tarieven!

Welk prijskaartje hangt er aan het aanleggen van tuinverlichting?

Het prijskaartje voor het installeren van tuinverlichting kan aanzienlijk verschillen, gebaseerd op de projectomvang, het type en aantal lichtpunten dat wordt gekozen, en of er speciale installatieklussen zijn vereist. Wilt u een helder beeld krijgen van de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan een offerte aan bij een lokale specialist.

Welke verlichting draagt bij aan de esthetiek van uw tuin?

De keuze van tuinverlichting hangt af van het gewenste effect: functionele verlichting voor paden en veiligheid, of sfeerverlichting zoals lantaarns en string lights voor ambiance. Het toepassen van zowel praktische als esthetisch verrijkende verlichting kan uw tuin in de schijnwerpers zetten.

Waar moet je op letten bij buitenverlichting?

Het is van essentieel belang om bij het maken van een keuze voor buitenverlichting de IP-waarde voor weerbestendigheid in acht te nemen en te zorgen voor een goede afweging tussen functionaliteit en sfeer. Overweeg zeker energiezuinige opties zoals Ledverlichting, die zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend zijn.

Wat is het geadviseerde lumenbereik voor tuinverlichting?

Voor de meest geschikte functionele verlichting in de tuin wordt geadviseerd om een lichtbron van 300 tot 500 lumen te gebruiken, wat vergelijkbaar is met de lichtopbrengst van een standaard 40-watt gloeilamp. Met 250 tot 300 lumen per lamp realiseert u de gewenste sfeerverlichting in uw interieur.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.