Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Bomen snoeien Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Bomen snoeien Eindhoven

Is uw boom ziek, te groot of heeft hij nood aan een opfrisbeurt? Als het om bomen snoeien in Eindhoven gaat, staat C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf voor u klaar! In Eindhoven blijven uw bomen gezond en mooi dankzij onze professionele boomverzorgingsdiensten die deskundig snoeien en onderhoud bieden.

Met hun expertise en specialistisch snoeigereedschap, kunnen onze boomverzorgers zorgvuldig alle soorten bomen snoeien. In Eindhoven zijn uw bomen in vertrouwde handen voor het snoeien. Onze specialisten voeren het snoeien van bomen uit volgens een vaste aanpak:

 1. Persoonlijk consult:
  Samen zullen we uw wensen en de specifieke behoeften van uw tuin bespreken.
 2. Deskundige beoordeling en aanbeveling:
  Onze boomverzorgers inspecteren de bomen en geven advies over de beste snoeimethoden voor behoud van gezondheid en veiligheid.
 3. Specifiek snoeiplan:
  We creëren een op maat gemaakt snoeiplan samen met u, afgestemd op de specifieke eigenschappen van uw bomen en tuin.
 4. Verantwoorde uitvoering van het snoeiwerk:
  Door professionele apparatuur en deskundigheid te combineren, realiseren we een veilige en verantwoorde uitvoering van het snoeien.
 5. Nazorg en Advies:
  Na het bomen snoeien bieden we advies voor de nazorg van uw bomen en tips om uw tuin het hele jaar door gezond te houden.
 6. Een Boom die met de jaren mooier wordt:
  Met ons vakkundig snoeiwerk wordt de boom met de jaren steeds mooier en robuuster, wat zorgt voor een prachtig aanzicht in uw tuin.

Met vakmanschap en liefde voor groen, snoeien we bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf uw bomen voor een tuin vol schoonheid. Geniet van onze toewijding, expertise en zorg door ons uw bomen te laten snoeien. Laat ons weten wat uw plannen zijn en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de metamorfose van uw tuin.

Wanneer bomen snoeien?

Veel mensen twijfelen als ze planten en bomen willen snoeien. Ben ik op het juiste moment aan het snoeien en is mijn werk voldoende, of verwijder ik te veel? Tuinen met een variëteit aan planten kunnen tot verwarring leiden.

Voor duidelijke richtlijnen over wanneer bomen gesnoeid kunnen worden, neem contact met ons op. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. Bel ons op 0162 231 408 voor passende ondersteuning en advies!

Bomen snoeien

Professioneel bomen snoeien Eindhoven

Heeft u interesse in het laten snoeien van uw boom in Eindhoven en omstreken? Voor een scherpe prijs kunt u rekenen op onze professionals met ruime ervaring in het snoeien en kappen van bomen in stadse omgevingen. Wij bieden een professionele snoeidienst voor uw boom tegen een scherpe tarief.

Met onze professionele en veilige aanpak bent u verzekerd van bomen snoeien zonder risico voor uw huis en tuin. Onze hoveniers hechten veel waarde aan uw wensen, wat resulteert in een verbluffend eindresultaat waar u op kunt vertrouwen. U kunt erop rekenen dat uw tuin er na onze werkzaamheden weer perfect bijligt en dat u kunt genieten van uw prachtig gesnoeide boom!

Wij hebben veel ervaring met het knippen van bomen. Op de volgende manieren kunnen we bomen voor u knippen:

 • Lichtsnoei:
  We verwijderen zorgvuldig enkele takken om de boom minder dicht te maken, zodat zijn unieke kenmerken beter tot uiting komen.
 • Opsnoeien:
  Met behoedzame hand verwijderen we de onderste takken, waardoor uw boom een gracieuze en goed onderhouden uitstraling krijgt.
 • Vormsnoei:
  Onze vakmensen snoeien met grote zorg de boom in de gewenste vorm die u voor ogen heeft, waardoor uw tuin een harmonieuze en esthetisch aantrekkelijke uitstraling krijgt
 • Kruinsnoei:
  We zorgen ervoor dat het bovenste deel van uw boom met zorg wordt verwijderd, om zo de gezondheid te behouden en de groei te stimuleren
 • Kandelaberen:
  We zagen met precisie en expertise alle takken af, zodat alleen de stam en takkenstompen overblijven en de boom een opvallend en kunstzinnig uiterlijk krijgt

Bomen laten snoeien Eindhoven door C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Met een diversiteit aan snoeimethoden afgestemd op de behoeften van uw bomen en uw wensen, zorgt ons team voor ongeëvenaard vakmanschap. Ervaar een fantastisch groene omgeving door uw bomen met vertrouwen te laten snoeien door C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf's experts. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kostenoverzicht aan of krijg deskundig advies van één van onze medewerkers op het telefoonnummer.

Veel gestelde vragen over bomen snoeien

Wilt u graag informatie ontvangen over bomen snoeien in Eindhoven? Op deze plek vindt u antwoorden op veelgehoorde vragen over het snoeien van bomen, een vitale handeling voor het behouden van gezonde en fraaie bomen in uw tuin of buitenruimte. Weet u niet zeker wanneer u moet snoeien, welke methoden u moet gebruiken of wat de consequenties zijn voor de boomgezondheid? Wij bieden graag onze steun.

Wat is de prijsindicatie voor het snoeien van een grote boom?

Bij de kosten voor het snoeien van grote bomen speelt de gespecialiseerde apparatuur en vakbekwaamheid een rol, waardoor het lastig is om een vast bedrag te noemen. Bij het berekenen van de totale kosten wordt eveneens gelet op de conditie van de boom en eventuele uitdagingen tijdens het snoeiproces.

Kun je bomen in de zomer snoeien?

Enkele lichte snoeiklussen kunnen in de zomer worden gedaan, maar voor ingrijpende snoei is het verstandig om te wachten tot de late herfst of winter om eventuele schade aan de boom te voorkomen. Win altijd professioneel advies in van een boomspecialist voordat u begint met het snoeien.

Welke bomen zijn vatbaar voor snoei?

Je hebt meestal de optie om alle bomen te snoeien, maar het is van belang om correcte snoeitechnieken en timing te respecteren, afgestemd op de boomvariëteit en het gewenste effect. Vraag deskundig advies aan een professionele boomspecialist voor specifieke snoeivragen.

Hebben bomen snoeiwerk nodig van de gemeente?

Vaak ligt de taak bij de gemeente om bomen in openbaar groen te snoeien, met als doel de veiligheid en leefbaarheid van de omgeving te waarborgen. Dit kan verschillen op basis van lokale richtlijnen en beleid.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.