Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Schutting plaatsen Eindhoven

Een tuin vraagt om een tuinafscheiding voor de finishing touch. U kunt vertrouwen op C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf voor hoogwaardige schuttingen en tuinafscheidingen tegen een betaalbare prijs. Wij ondersteunen u gedurende het gehele proces: van ontwerp tot professionele installatie.

Bij ons draait het om uw wensen en daarom gaan we graag met u in gesprek om te zien hoe we een schutting kunnen realiseren die aan al uw eisen voldoet. Neem contact met ons op via 0162 231 408. Als u graag wilt weten hoeveel uw schutting gaat kosten, kunt u nu direct een offerte aanvragen via ons offerteformulier. Waarom laten huiseigenaren graag een schutting installeren door C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf in Eindhoven en omringende gebieden?

Het plaatsen van een schutting

Waarom C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf de juiste keuze is voor uw schutting in Eindhoven en omstreken?

 • Onze garantie: uw schutting staat waterpas, zowel horizontaal als verticaal
 • Betonoptie voor palen beschikbaar
 • Een breed assortiment dat perfect past bij uw unieke voorkeuren
 • Altijd een poort die volledig afgestemd is op uw wensen
 • Een ongeëvenaarde kwaliteit in Eindhoven en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Eindhoven

Zoekt u een gecertificeerd bedrijf dat voor een voordelige prijs een houten schutting kan installeren in Eindhoven en omstreken? Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf vindt u de juiste plek voor uw nieuwe schutting! Bij ons is een snelle dienstverlening en een hoogwaardige kwaliteit van groot belang.

Onze vaklieden in Eindhoven bekijken zorgvuldig de bodemgesteldheid bij het plaatsen van schuttingen. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger de schutting zal blijven staan en hoe langer u kunt genieten van een mooie tuin. Met het gebruik van hoogwaardige materialen onderscheiden we ons. Deze materialen dragen bij aan een aantrekkelijke look van de schuttingen. Tevens biedt C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf een gepersonaliseerde ontwerpservice, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om schuttingen te creëren die volledig passen bij hun stijl en tuinkenmerken.

Wat maakt een houten schutting de perfecte toevoeging voor uw tuin? Dankzij de diverse mogelijkheden van houten schuttingen bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf is er altijd een schutting die perfect bij uw wensen past. Ongeacht welk type schutting u besluit te nemen, de verschillende tuinafscheidingen die C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf aanbiedt passen bij uw smaak!

De vele voordelen van een houten schutting

Houten schuttingen zijn geliefd vanwege hun talrijke voordelen in de tuin. Verken de opvallende voordelen van een houten schutting in Eindhoven:

 • Geluidsisolatie:
  Een houten schutting bezit van nature geluiddempende eigenschappen, wat inhoudt dat het geluidsoverlast van buitenaf kan verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen kunnen eenvoudig op maat gemaakt en aangepast worden aan uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen eveneens in verschillende kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Vergeleken met andere materialen als metaal of vinyl, kan een houten schutting een kosten-efficiënte keuze zijn, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Eindhoven

Het uitzoeken van de perfecte houten schutting kan een uitdaging zijn vanwege het brede scala aan houtsoorten met elk unieke kenmerken en voordelen. Kies met kundig advies van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf uw ideale schutting uit. Een greep uit de meest gevraagde schuttingen die wij regelmatig installeren in Eindhoven en omgeving:

Vuren schutting

Het veelzijdige en populaire vurenhout wordt vaak gebruikt voor het maken van schuttingen vanwege zijn eigenschappen. Vuren is ideaal voor bewerking vanwege de zachtheid van het hout, wat het perfect maakt voor het vormgeven van houten schuttingen op maat. Met de verschillende nerven en noesten ontstaat er een natuurlijke sfeer in uw tuin!

Grenen schutting

De grenen schutting vertoont gelijkenissen met een vuren schutting, maar onderscheidt zich door zijn eigen kenmerken. De donkere tint en overvloed aan noesten geven het hout een natuurlijke look. De grenen schuttingen en palen geven de tuin een natuurlijke uitstraling en een relaxte sfeer.

Nobifix schutting

Tegenwoordig zijn de Nobifix schuttingen enorm gewild. Met hun oorsprong in Europees naaldhout en een zorgvuldige behandeling, bieden Nobifix schuttingen een levensduur van minstens 25 jaar. Het mooie aan een Nobifix schutting is dat deze onderhoudsvrij is, milieuvriendelijk wordt geproduceerd en daarnaast vriendelijker geprijsd is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Van de Douglasspar afkomstig, heeft het hout voor een Douglas schutting een opvallende gele tot roodachtige kleur. Een gezellige en warme sfeer wordt in de tuin gerealiseerd met deze kleuren combinatie. Met de voortreffelijke eigenschappen kan een Douglas schutting gemakkelijk de komende 10 tot 15 jaar mee.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf plaatst schuttingen in Eindhoven en omgeving

Denkt u aan een nieuwe schutting in Eindhoven? Op zoek naar een deskundige voor het laten plaatsen van een schutting in Eindhoven? Schakel dan C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf in voor het beste advies. Neem contact op met één van onze teamleden voor advies 0162 231 408 of vraag om een prijsopgave.

Door onze ervaren hoveniers, vakmanschap en toewijding hebben we al talloze mensen in Eindhoven en omstreken blij gemaakt met kwalitatieve schuttingen. Bij ons kunt u rekenen op een schutting die perfect past bij uw wensen. Laat ons u helpen! Geef ons de kans om uw buitenruimte te veranderen met een op maat gemaakte schutting die perfect past bij uw wensen en noden.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen over het plaatsen van schuttingen om uw tuinproject voor te bereiden en tot een succes te maken. Krijg inzicht in de noodzakelijke stappen, materialen en prijzen voor schuttingplaatsing via onze antwoorden op veelvoorkomende vragen. Ontdek helderheid over het proces van het plaatsen van schuttingen door onze antwoorden op veelgestelde vragen te bekijken, zodat u vol vertrouwen aan uw project kunt beginnen.

Wat kost het om een schutting te laten plaatsen?

De kosten voor het monteren van een schutting worden bepaald door diverse factoren, zoals het type materiaal van de schutting, de lengte van de te plaatsen schutting en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Een slimme zet is om een kostenraming op te vragen bij een tuinspecialist, zodat je een gedetailleerd overzicht krijgt van de potentiële prijs voor jouw specifieke situatie.

Wie kan mijn tuinafscheiding bouwen?

Voor het oprichten van een omheining kunt u hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven inschakelen, die vakmanschap bieden in zowel installatie als materiaalkeuze. Het is belangrijk om hun ervaring en voorgaande werk te overwegen voor het beste resultaat in uw tuin.

Wat zijn de beperkingen voor de hoogte van een schutting op eigen terrein?

Voor erfafscheidingen naast en achter een huis geldt doorgaans een maximale hoogte van 2 meter, terwijl voor de voorkant van het huis de hoogte meestal beperkt is tot 1 meter. In de meeste gevallen bestaat er geen vastgestelde limiet voor de hoogte van bomen en heggen.

Kan ik een hekwerk laten bouwen zonder goedkeuring van mijn buren?

Het plaatsen van een hekwerk zonder overleg met uw buren is in principe toegestaan, op voorwaarde dat het hek op uw eigen eigendom staat en niet hoger is dan de voorgeschreven maximale hoogte. Het is echter altijd aan te raden om een open communicatie te voeren met uw buren en eventuele plannen voor het plaatsen van een hek te bespreken, om onderlinge problemen te voorkomen.


C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Bouwgarant,VCA,Tuinkeur,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,Kiwa Groenkeur,BRL Groenvoorziening,Keurmerk ConsuBeter,Keurhout,NaturePlus

Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.