Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Kleine tuin aanleggen Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Kleine tuin aanleggen Eindhoven

In Eindhoven en directe omgeving vindt u vaak huizen met kleine tuinen, die ook wel stadstuinen genoemd worden. Veel mensen denken dat er weinig te bereiken is met kleine tuinen, maar dat is absoluut niet waar. Een perfecte kleine tuin die de uitstraling van een grotere tuin heeft, realiseren we door slim gebruik te maken van diverse elementen en hoogtes in het ontwerp.

Bij ons krijgt u gegarandeerd topkwaliteit, mede dankzij onze expertise en zorgvuldig maatwerk. Het is aan u om een eigen ontwerp te bedenken of om onze tuinarchitect er een te laten creëren. Aangezien we al vele kleine tuinen in Eindhoven hebben gerealiseerd, zult u geen hinder ondervinden en kunt u meteen van uw nieuwe tuin genieten bij oplevering.

Kleine tuin aanleggen Eindhoven

Bent u nog zoekende naar het perfecte tuinontwerp en kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Onze tuinarchitect staat paraat om bij u langs te komen en de mogelijkheden te bespreken voor het maken van een tuinontwerp. Met onze expertise krijgt u een prachtige tuin die past binnen uw budget!

Verkiest u een tuin die helemaal op maat gemaakt wordt? Na het bezoek van onze tuinarchitect volgt een uniek tuinontwerp op maat en starten we met de aanleg van uw kleine tuin in Eindhoven. Voor verdere vragen, bel 0162 231 408 of stuur een e-mail via het contactformulier. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel ons op 0162 231 408 of stuur ons een e-mail via het contactformulier voor verdere informatie.

Kleine tuin aanleggen maatwerk

Als u eigenaar bent van een kleine tuin in Eindhoven, heeft u waarschijnlijk al ideeën voor kleine tuinen online opgezocht. Maar hoe gaat u deze ideeën in uw eigen tuin verwerken? Is maatwerk gewenst bij de aanleg van uw kleine tuin? Onze tuinarchitect komt graag bij u langs. Een ontmoeting met onze tuinarchitect voor een gesprek over uw ideeën, wensen en stijlvoorkeuren wordt georganiseerd.

Ook verkent hij uw tuin om alvast wat inspiratie op te doen. Na het afronden van alle inventarisatie gaan we met u om de tekentafel zitten om het ontwerp te concretiseren. Daaropvolgend maken we er een knap ontwerp van.

Natuurlijk luisteren we naar uw wensen en voorzien we u van mogelijke opties en oplossingen. Als het initiële ontwerp gereed is, plannen we een gesprek met u om dit te bespreken. De recente veranderingen bespreken we en als er nieuwe ideeën en wensen zijn, kunnen we die direct doorvoeren.

Kleine tuin

Kleine tuin aanleggen mogelijkheden

Heeft u een kleine tuin, zie dan niet meteen beperkingen. Zelfs bij het ontwerpen van een kleine tuin zijn er vele keuzes mogelijk. Een vijver, jacuzzi of veranda kan zelfs gerealiseerd worden.

Juist door gebruik te maken van verschillende elementen, materialen en hoogteverschillen kunnen we uw kleine tuin optisch vergroten. Wanneer u kiest voor een pergola, overkapping of klein zwembad, dan kunnen wij hierin voorzien. Ten slotte zijn wij gespecialiseerd in bestrating en tegelwerk voor kleine tuinen.

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van kleine tuinen aanleggen in Eindhoven? Twijfel niet om contact op te nemen met onze hoveniers op 0162 231 408 of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Met plezier gaan wij met u om tafel zitten en met toewijding werken aan het realiseren van uw droomtuin in uw kleine tuin.

Met onze ervaring en specialisatie kunnen we met zekerheid stellen dat we hierin slagen. Met onze ruime expertise in tuinaanleg en deskundige vakmensen die hierin excelleren, kunnen we alle tuinaanleg taken tot een goed einde brengen. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen over kleine tuin aanleggen

Bij het creëren van een kleine tuin zijn er veel keuzes die u moet maken. Gezien de vele mogelijkheden, diverse kosten en informatie, zult u waarschijnlijk met veel vragen zitten. Wij hebben alvast de meest gestelde vragen voor u verzameld om u te helpen met oriënteren.

Wat kost het aanleggen van een kleine tuin?

De prijs om een kleine tuin te ontwikkelen wordt bepaald door diverse elementen, waaronder de gewenste kenmerken, materialen en de mate van complexiteit van het ontwerp. Maatwerk is essentieel om de beschikbare ruimte goed te benutten. Een offerte aanvragen geeft u inzicht in de geschatte kosten van het project.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

Vaak is de lente of de herfst het meest geschikte seizoen om een tuin te creëren. Bij niet al te warm weer en voldoende vocht kunnen planten goed groeien. Extreme hitte of vorst vermijden is essentieel voor het succesvol wortelen en vestigen van de planten in hun nieuwe omgeving.

Is hovenier een zwaar beroep?

Door de fysieke inspanningen zoals graven, zware voorwerpen tillen en langdurig staand werken, is het beroep van hovenier behoorlijk veeleisend. Het werken aan buitenruimtes en het creëren van weelderige tuinoases is een bron van voldoening voor hoveniers. Het uitoefenen van het ambacht is voor onze hoveniers een kwestie van trots en passie.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.