Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Tuinaanleg Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Tuinaanleg Eindhoven

Op zoek naar een deskundige partij voor het aanleggen van uw tuin? Wij staan voor u klaar in Eindhoven! Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf zorgen we met vakmanschap en passie voor de aanleg van uw droomtuin. Dankzij een scala van succesvolle projecten en tevreden klanten staan wij bekend als dé hoveniers van Eindhoven en omgeving voor het realiseren van prachtige tuinen.

Onze vakkundige hoveniers hebben graag een gesprek met u over de plannen en mogelijkheden, zonder enige verplichtingen of kosten. Of u nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen of uw bestaande tuin wilt renoveren, wij bieden de juiste ondersteuning! Met ons grote netwerk van deskundigen in tuinverlichting, zwembadbouw, beregening en beplanting, streven we naar het beste resultaat dat naadloos aansluit op uw wensen!

Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf kunt u deskundig advies verwachten voor de aanleg van uw tuin. Laat ons uw tuindromen in Eindhoven en omstreken waarmaken. Sta ons toe om uw tuin om te toveren tot een oase van rust en pracht, zodat u vele jaren kunt genieten.

Onze hoveniers komen graag bij u langs om te praten over de details van uw tuinaanleg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via 0162 231 408 of vraag een offerte aan..

Tuin aanleggen Eindhoven vanuit ons tuinontwerp?

Na het omzetten van uw ideeën naar een fraai tuinontwerp en een passend kostenplaatje, kunnen we aan de slag met het creëren van uw droomtuin. Ons doel is om u mee te nemen in het traject en uw tevredenheid te overtreffen tot een wow-effect! Bent u klaar om te genieten van uw fantastische nieuwe tuin?

Tuin aanleggen Eindhoven vanuit uw eigen tuinontwerp

Misschien weet u al precies wat u wilt en heeft u al een duidelijk idee voor uw tuinproject. Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf is dat helemaal prima. Wij nemen uw eigen tuinontwerp als uitgangspunt om een unieke en op maat gemaakte tuin te creëren die perfect bij u past. Onze hoveniers in Eindhoven en omstreken zijn experts in hun vakgebied en bieden persoonlijke service van hoge kwaliteit. We zijn er om uw wensen te vervullen en streven naar uw volledige tevredenheid.

Tuinaanleg Eindhoven: De realisatie van uw droomtuin

Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf weten we dat uw tuin een plek moet zijn om te ontspannen en te genieten. Of u nu niet blij bent met uw huidige tuin, uw tuin wilt herstellen of een geheel nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Heeft u interesse in het aanleggen van een tuin in Eindhoven en omgeving? C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat tot uw dienst!

Tuin aanleggen

Fases tuinaanleg Eindhoven

Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf wordt het aanleggen van een nieuwe tuin gezien als een belangrijke taak die in divers stappen gedaan wordt. Alles begint met een helder tuinontwerp waar al uw ideeën en wensen worden vastgelegd. Dit ontwerp is cruciaal voor de voortgang van uw tuinaanleg.

Fase 1: Deskundige inventarisatie en tuinontwerp

Onze aanpak begint met een diepgaand gesprek om uw wensen en eisen te begrijpen, waarbij we onze uitgebreide ervaring inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen. Hoopt u op een onderhoudsvriendelijke tuin, verschillende zitplekjes of misschien zelfs een buitenkeuken? Onze ervaren tuinontwerper zal uw visie vertalen naar een persoonlijk ontwerp voor uw tuin.

Fase 2: Uitwerking van planning en aangepaste offerte

Om ervoor te zorgen dat u tevreden bent, delen we eerst een schets met u en verwerken we vervolgens uw feedback voordat we het definitieve ontwerp maken. Zodra het tuinontwerp is goedgekeurd, ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte waarin alle onderdelen van de tuinaanleg staan beschreven, van het grondwerk tot en met de beplanting en tuinverlichting.

Fase 3: Zorgvuldige uitvoering tuinaanleg

Wanneer het tuinontwerp naar uw volle tevredenheid is, stellen we in overleg een gewenste startdatum vast voor de aanvang van de tuinaanleg. De team van hoveniers zorgt ervoor dat alle benodigde materialen op tijd aanwezig zijn voor aanvang van het project. We starten met het opruimen van de oude tuin en gaan vervolgens aan de slag met bestrating, eventuele houten constructies en het plaatsen van nieuwe beplanting.

Fase 4: Efficiënte afronding en nazorg

Na afronding van de tuinaanleg nodigen we u uit voor een opleveringsafspraak waarbij we gezamenlijk de tuin inspecteren en eventuele laatste wijzigingen aanbrengen, zodat uw tevredenheid gegarandeerd is. Tot slot geven we altijd een adviesplan om uw tuin gedegen te onderhouden, zodat u altijd in de mooiste tuin kunt genieten.

Laat je tuin aanleggen door C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf!

Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf streven we ernaar om uw tuindroom in Eindhoven en omstreken werkelijkheid te maken en u optimaal te laten genieten van een prachtige nieuwe tuin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 0162 231 408 of kom erachter wat wij voor jou en jouw tuin kunnen doen door het offerteformulier in te vullen.

Kosten tuinaanleg in Eindhoven?

Het is logisch dat u benieuwd bent naar de kosten van tuinaanleg, dat begrijpen we. Omdat de prijs van tuinaanleg door meerdere factoren bepaald wordt, is een eenduidig antwoord niet mogelijk. U bepaalt zelf tot in hoeverre u wilt gaan met uw tuinaanleg in Eindhoven.

Enkele factoren die de prijs van een tuinaanleg beïnvloeden:

 • Complexiteit van het ontwerp
  Een complex tuinontwerp kan de kosten verhogen door de extra arbeid en materialen die nodig zijn.
 • Materiaalkeuze
  Materiaalkeuze is een belangrijke factor voor de prijs van een tuinaanleg. Bijvoorbeeld de bestrating van de tuin. De steenprijzen kunnen sterk variëren.
 • Voorbereiding
  Een tuinaanleg vergt altijd voorbereidingswerkzaamheden, zoals het leeghalen van de huidige tuin en het verwijderen van planten. Hierin is de keuze om het uit te besteden of om het zelf te doen.
 • Grondconditie
  De staat van de grond kan voorbereidingswerkzaamheden vereisen, voordat de aanleg kan beginnen. Dit is een factor die invloed kan hebben voor de prijs.
 • Zelf aanleggen of uitbesteden
  Doet u zelf de aanleg of laat u het aanleggen door een hovenier?

Er zijn verschillende voorbeelden die van invloed kunnen zijn op de prijs, maar uw eigen keuzes zijn doorslaggevend voor de uiteindelijke kosten. Benieuwd naar de prijsraming voor een professionele tuinaanleg in Eindhoven? Twijfel niet om een offerte aan te vragen of contact op te nemen met een van onze specialisten op het gebied van tuinaanleg 0162 231 408.

Veel gestelde vragen over tuinaanleg

We hebben gemerkt dat er veel onduidelijkheid bestaat over tuinaanleg, daarom vindt u hier antwoorden op enkele veelgestelde vragen over het onderwerp. Veel mensen hebben behoefte aan meer uitleg over dit onderwerp, daarom willen we enkele veelgestelde vragen beantwoorden. Er zijn enkele veel gestelde vragen over het aanleggen van tuinen die we hebben beantwoord!

Wat kost tuinaanleg per uur?

Bij het berekenen van de kosten voor tuinaanleg per uur wordt gekeken naar diverse factoren, waaronder de kennis van de tuinprofessional, het type tuinwerkzaamheden en eventuele specifieke projectvereisten. Voor een gedetailleerde kostenraming is het slim om met een hovenier te overleggen en een offerte aan te vragen. Door dit te doen heeft u een nauwkeurige inschatting van de kosten voor uw tuinaanleg.

Wat kost tuinonderhoud per m2?

Planning om een nieuwe tuin te laten aanleggen? Dan is het verstandig om dit deels in de herfst en winter te plannen. Op dit moment kunnen de grondwerken en de aanleg van niet-levende structuren zoals paden en terrassen worden gerealiseerd. Zo wordt uw tuin voorbereid op beplanting in de lente, wanneer de groeiomstandigheden optimaal zijn.

Wat is het juiste moment voor een tuinaanleg?

De kosten voor tuinonderhoud per vierkante meter zijn erg variabel en hangen af van het niveau van onderhoud, het type beplanting en eventuele specifieke wensen die u heeft. Voor een duidelijke kostenraming, raad ik aan een offerte aan te vragen bij een plaatselijk tuinonderhoudsbedrijf, waarbij u uw tuininstructies helder overbrengt. Zo heeft u een nauwkeurige prijsopgave voor het onderhouden van uw tuin!

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.