Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Boomverzorging Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Boomverzorging Eindhoven

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf voor boomverzorging in Eindhoven? C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf helpt u graag! Met onze jarenlange ervaring in het onderhouden, behouden, snoeien of kappen van bomen, beantwoorden we uw vragen met de grootst mogelijke zorg. Onze experts met diepgaande kennis van boomverzorging en toegewijd team bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf zorgen voor een professionele aanpak en resultaten die uw verwachtingen overtreffen. Uw buitenruimte wordt omgetoverd tot een groen paradijs.

Voor het behoud van een gezonde boom is goed onderhoud van groot belang! Een goede conditie van uw boom heeft als grote voordeel dat deze minder vatbaar is voor boomziektes en plagen; tijdens de boomverzorging in Eindhoven worden mogelijke ziektes of plagen snel opgemerkt. In Eindhoven streven we tijdens onze boomverzorging naar het behoud van uw bomen in topvorm, zodat ze niet alleen mooi gedijen, maar ook weerstand bieden tegen ziekten en plagen, voor een duurzame groei en bloei.

Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf zijn onze boomverzorgers uitgerust met de nodige ervaring en kennis om uw boom op de juiste manier te verzorgen. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact op met onze experts via 0162 231 408 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

De beste boomverzorging in Eindhoven en omstreken!

Dankzij onze brede kennis over diverse facetten van bomen, zijn wij dé betrouwbare partner voor boomverzorging in Eindhoven en haar directe omgeving. Met passie en nauwkeurigheid, zorgen we ervoor dat elke boom wordt verzorgd alsof het onze eigen boom is. Ons ervaren team van experts zorgt ervoor dat uw boom in top conditie blijft.

Bekijk hieronder de werkzaamheden die we uitvoeren in verband met boomverzorging:

  • Snoeien van bomen
  • Kwalitatief boomonderhoud
  • Zorgeloos bomen verplaatsen
  • Hoogwaardig bomen knotten of toppen
  • Kwalitatief bomen planten en bomen verankeren

Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf in Eindhoven ontvangt u persoonlijk advies over boomziektes en boomplagen. Onze boomverzorger in Eindhoven biedt deskundig advies over boomziektes en boomplagen, wat cruciaal is voor het behoud van gezonde bomen in uw omgeving. Onze boomverzorger in Eindhoven biedt persoonlijk advies over boomziektes en boomplagen, wat van vitaal belang is voor het behoud van gezonde bomen in uw omgeving.

Boomverzorging

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf doet uw boomverzorging in Eindhoven

Wanneer u in Eindhoven of in de buurt van Eindhoven woont, zijn wij er voor uw boomverzorging! Heeft u boomverzorging in Eindhoven nodig? C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar! Spreek één van onze collega’s op 0162 231 408 aan voor advies, wij hebben de perfecte oplossing voor de verzorging van elke boom!

Veel gestelde vragen over boomverzorging

Bent u geïnteresseerd in informatie over boomverzorging? Hier worden antwoorden gegeven op veelgestelde vragen over het onderhouden en verzorgen van bomen in uw tuin of buitengebied. Of u nu een beginner bent in boomverzorging of al veel ervaring heeft, wij zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het behouden van gezonde en prachtige bomen.

Wat zijn de kosten voor boomverzorging door een specialist?

De kosten variëren op basis van de projectomvang, benodigde materialen en bekwaamheid van de specialist. Voor specifieke taken zoals het kappen van bomen, snoeien of gezondheidschecks, kunt u het beste een ervaren boomspecialist inschakelen voor een aangepaste prijsindicatie

Hoeveel meter moet een boom minstens van de gemeentegrens verwijderd zijn?

Voor een boom is het wettelijk verplicht om minstens 2 meter van de erfgrens te staan, terwijl voor een heg of struik 0,5 meter afstand moet worden aangehouden. Mocht er een conflict ontstaan, is het verstandig om eerst het gesprek aan te gaan met de buren voordat verdere actie wordt ondernomen.

Hoe kan je een boom op de juiste manier onderhouden?

Voor een optimale boomverzorging is het van groot belang om regelmatig te snoeien, zodat dode of zieke takken kunnen worden verwijderd en de groei en vorm kunnen worden geleid. Een cruciaal aspect van boomverzorging is het water geven en voeden van de boom, en het controleren op plagen en ziektes.

Welke bomen moet je niet snoeien?

Het risico op bloeden en gezondheidsproblemen kan worden vermeden door enkele bomen, zoals de esdoorn (Acer), berk (Betulus), haagbeuk (Carpinus), notelaar (Juglans regia) en bepaalde druivensoorten (Vitis), in de winter niet te snoeien. Het welzijn van deze ABC-bomen wordt beschermd door ze op de juiste momenten van het jaar te snoeien.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.