Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Tuin bestraten Eindhoven

Kies uit verschillende steensoorten, zoals tuintegels, sierbestrating of klinkers, voor uw nieuwe oprit, tuinbestrating of terras. Vul het offerteformulier in voor een prijs op maat. U kunt bij ons kiezen uit verschillende steensoorten, waaronder tuintegels, sierbestrating en klinkers. Laat u vrijblijvend voorzien van een prijs op maat door het offerteformulier in te vullen.

Zou u graag direct willen weten wat het kost? Ons team van specialisten helpt u graag 0162 231 408! Dan heeft u direct duidelijkheid!

Met ons ruime bestrating assortiment hebben wij voor iedere tuin of oprit een geschikte oplossing. Met hun expertise en passie voor het vak, zijn onze ervaren stratenmakers uw beste partners bij het kiezen van de ideale bestrating voor uw tuin in Eindhoven. Wij bieden u de crème de la crème van stratenmakers in Eindhoven en omliggende gebieden!

Tuin laten betegelen Eindhoven door C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Onze deskundige begeleiding helpt u bij het vinden van het ideale bestratingsmateriaal dat past bij uw unieke smaak en voorkeuren. Dankzij onze uitgebreide ervaring zorgen wij ervoor dat de bestrating, zelfs na langdurig intensief gebruik, altijd perfect vlak blijft liggen. Onze service omvat na de installatie gedetailleerd advies om ervoor te zorgen dat uw bestrating langdurig meegaat!

Op zoek naar betaalbare tuinbetegeling in Eindhoven en de omliggende regio's? Vraag een offerte aan of vraag advies aan één van onze collega’s 0162 231 408. Altijd beschikbaar: C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf!

Straatwerk tuin

Waarom uw tuin laten betegelen door C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf?

Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf, uw deskundige op het gebied van tuinbestrating, kunt u rekenen op een professionele aanpak waarbij kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan. Vakmanschap gegoten in een betaalbaar jasje. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw tuin in Eindhoven en omliggende gebieden professioneel te laten betegelen.

Ons team van experts staat garant voor een efficiënte betegeling van uw tuin, met de focus op uw wensen en stijl. Dankzij ons gevarieerde assortiment aan bestratingsmaterialen heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen een duurzame of voordelige aanleg - wij bieden alle flexibiliteit. Tegelopties die we veelvuldig gebruiken in Eindhoven:

Natuursteen

Natuurstenen tegels staan bekend om hun prachtige oppervlak en unieke design, beschikbaar in diverse kleuren.

Betontegels

Betontegels vallen onder de goedkoopste keuzes voor het betegelen van een tuin. Betontegels zijn niet alleen goedkoop, maar hebben een hoge draagkracht, waardoor ze sterk zijn en super lang mee gaan.

Gebakken klinkers

Voor wie een oprit wil aanleggen, zijn goedkope gebakken klinkers een uitstekende keuze. De klinkerstenen zijn bestand tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden, waardoor hun duurzaamheid gewaarborgd is. Onze professionele stratenmaker kan daarbij de klinkerstenen perfect plaatsen, zodat uw oprit er niet alleen geweldig uitziet maar ook lang meegaat.

Waaltjes

Waaltjes zijn voordelige klinkerstenen en dankzij het unieke formaat uiterst geschikt voor sierbestrating en tuin bestrating. Wie opzoek is naar een charme en duurzame bestrating is met waaltjes in goede handen, dankzij de authentieke uitstraling. Waaltjes zijn bekend als een type klinkerstenen en zijn aantrekkelijk vanwege hun unieke formaat: ze zijn iets langer en dunner dan de traditionele klinker, met een lengte van ongeveer 20 centimeter en een breedte van 5 centimeter.

Sierbestrating Eindhoven

Binnen het begrip bestrating valt ook sierbestrating, waarbij diverse legpatronen of een fraaie combinatie van tegels worden toegepast. Sierbestrating biedt de mogelijkheid om uw tuin te transformeren tot een veelzijdig en artistiek landschap. Voorbeelden hiervan zijn het realiseren van charmante tuinpaden met kiezels of siergrind, alsook het aanleggen van een volwaardig terras.

Sierbestrating aanleggen lijkt op het eerste gezicht eenvoudig, maar het vergt vakmanschap en nauwkeurigheid. C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf adviseert en ondersteunt u graag, met lokale stratenmakers in Eindhoven en nabije omgeving, om samen een prachtige sierbestrating te realiseren. Aarzel niet om contact op te nemen met onze deskundigen op 0162 231 408 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Van het prepareren van de ondergrond met ophoogzand tot het zorgvuldig leggen van siertegels in het perfecte ontwerp, wij verzekeren een foutloze uitvoering. Met bijzondere nadruk op een doeltreffende afvoer van water, streven we naar een duurzaam en visueel aantrekkelijk eindresultaat. Voor sierbestrating in Eindhoven, kies C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf en geniet van een professioneel aangelegde, duurzame buitenruimte die blijvend indruk maakt.

Oprit bestraten Eindhoven

Heeft uw opritbestrating te kampen met verzakkingen of wilt u nieuwe bestrating voor uw oprit in Eindhoven en omstreken? Dan heeft u uw match gevonden bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf! Ons team van ervaren stratenmakers biedt hoogwaardige opritbestrating, waardoor wij de voorkeursleverancier zijn van huiseigenaren in en rondom Eindhoven.

Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf verzekeren we u niet alleen van een prachtige oprit, maar ook van duurzaamheid, dankzij onze uitgebreide kennis van materialen en bestratingstechnieken. Onze materialen worden zorgvuldig uitgekozen, van duurzame klinkers tot hoogwaardige natuursteen en betontegels, om ervoor te zorgen dat uw oprit langdurig bestand is tegen de elementen en slijtage. Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf gaan we voor oprit bestrating met een optimale afwatering, zodat problemen als plassen en verzakkingen geen kans krijgen. Dit zorgt ervoor dat uw oprit langdurig zowel mooi als functioneel blijft.

Terras bestraten Eindhoven van topkwaliteit

Ons team is gespecialiseerd in alle aspecten van sierbestrating en we maken vaak terrassen in Eindhoven tot stijlvolle buitenverblijven. C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf belichaamt een ideale combinatie van schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid voor terrassen van iedere soort. Neem contact met ons op via 0162 231 408 of vraag nu een offerte aan.om uw droomterras te laten uitkomen!

Wij realiseren ons dat elk detail belangrijk is, van de materiaalkeuze tot het legpatroon dat het karakter en de sfeer van jouw terras bepaalt. Bij ons wordt erop toegezien dat de ondergrond altijd goed wordt voorbereid en dat de afwatering professioneel wordt ontworpen. Hierdoor blijft jouw terras niet alleen mooi ogen, maar ook mooi behouden!

Of uw voorkeur nu uitgaat naar de tijdloze allure van natuursteen tuintegels of de duurzaamheid van betontegels, wij bieden een divers assortiment aan materialen en legpatronen aan. Met mogelijkheden zoals halfsteensverband en elleboogverband, ontwerpen wij een terras dat volledig past bij uw individuele stijl. Met een diversiteit aan stenen en talrijke aanlegmogelijkheden, kunt u bij ons uw terras in Eindhoven en nabijgelegen plaatsen laten realiseren!

Tuinpad aanleggen Eindhoven: De Weg Naar Uw Droomtuin

Bij de term tuinbestrating denken veel van onze klanten aan de bestrating van de volledige tuin met betontegels of andere tegels. Echter, het aanleggen van een tuinpad wordt ook gerekend tot tuinbestrating. Een tuinpad dient niet alleen een praktisch doel, maar is ook een kans om uw tuin op een creatieve manier te verfraaien.

Of het nu gaat om een stevig pad naar de voordeur of een sierlijk pad langs bloemperken en waterpartijen, C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf waardeert elk detail. Kies uit stevige tuintegels voor een robuuste uitstraling of ga voor grind en andere sierbestratingopties voor een natuurlijke flow in de tuin. Ons team van bekwame professionals staat voor u klaar om uw project voor tuinbestrating of tuinpad van A tot Z te begeleiden, waarbij uw wensen en voorkeuren centraal staan. Wij zorgen voor deskundig advies en ondersteuning gedurende het hele proces. Met onze diepgaande kennis van materialen en ontwerptechnieken kunnen we optimale resultaten waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op via 0162 231 408 voor meer informatie over de mogelijkheden of bekijk onze website voor inspiratie en begeleiding.

Veel gestelde vragen over tuin bestraten

Het aanleggen van een bestrating roept vaak vragen op bij mensen. Voor al uw vragen hebben wij bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf een overzicht van veel gestelde vragen opgesteld. Schroom niet om ons te benaderen als u vragen heeft!

Hoeveel kost het om een tuin te laten bestraten?

Verschillende factoren beïnvloeden de kosten voor het laten bestraten van een tuin, waaronder het type bestratingsmateriaal, de oppervlakte van het te bestraten gebied en de complexiteit van het ontwerp. Voor een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw project is het aan te raden om een offerte aan te vragen bij een hoveniersbedrijf.

Zou jij zelf bestrating leggen?

Het is mogelijk om zelf bestrating te doen, maar het kan een uitdaging zijn, vooral als je een stevige ondergrond moet voorbereiden en de stenen of tegels nauwkeurig moet leggen volgens een specifiek patroon. Het vergt geduld, nauwkeurigheid en een goed begrip van de benodigde materialen en technieken.

Kun je straten met vochtige ondergrond?

Wanneer je bestrating legt, kan vochtig zand handig zijn om de ondergrond te verdichten, echter bestraten in de regen of op een doordrenkte ondergrond brengt risico's met zich mee, zoals wegspoelend zand en instabiliteit. Het is noodzakelijk om deze problemen aan te pakken of te wachten op droger weer om een duurzaam en stabiel bestraat oppervlak te waarborgen.

Hoeveel tijd kost het om een tuin te voorzien van bestrating?

Hoe lang het duurt om een tuin te bestraten, is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de omvang van het te bestraten gebied, het type bestrating en de complexiteit van het ontwerp. Het bestraten van een kleine en simpele tuin kan enkele dagen duren, terwijl het bij grotere projecten of ingewikkeldere ontwerpen weken kan duren.


C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor tuin bestraten?

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Bouwgarant,VCA,Tuinkeur,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,Kiwa Groenkeur,BRL Groenvoorziening,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.