Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Tuinonderhoud Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Tuinonderhoud Eindhoven

Zoekt u een betrouwbare hovenier voor tuinonderhoud in Eindhoven en de omgeving? Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf vindt u het allround hoveniersbedrijf in Eindhoven waar kwaliteit en service centraal staan! Heeft u behoefte aan hoogwaardig tuinonderhoud in Eindhoven met de focus op kwaliteit en service?

Bij ons is tuinonderhoud een van de vele expertises die wij met plezier aanbieden aan onze klanten. Wij bieden uw tuin de beste zorg, het hele jaar door! U mag rekenen op vakbekwaamheid bij het uitgevoerde werk bij ons.

U kunt kiezen voor een eenmalige renovatie of periodiek onderhoud voor uw tuin. Als u dat wenst, kunnen wij eenmalig uw tuin een flinke make-over geven! We bieden de mogelijkheid tot periodiek onderhoud, waarbij we de frequentie in samenspraak bepalen.

Heeft u interesse in de mogelijkheden? Op zoek naar professioneel tuinadvies? Bel ons op 0162 231 408 voor deskundig advies! Of wilt u meer inzicht krijgen in de kosten van tuinonderhoud in Eindhoven? Klik hier voor een offerte op maat!

Onderhoud van de tuin

Onderhoud tuin in Eindhoven door C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Onze ervaren hoveniers bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf nemen alle aspecten van tuinonderhoud op zich, van snoeien tot maaien en verzorgen. Onze ervaren hoveniers zijn bekwaam in alle aspecten van tuinonderhoud, van het snoeien van bomen en struiken tot het maaien van gazons en het verzorgen van bloembedden. Altijd een prachtig onderhouden tuin, het hele jaar door, met C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf.

We gaan eerst met u in overleg om uw verwachtingen met betrekking tot tuinonderhoud te bespreken. Nadat de expert een op maat gemaakt onderhoudsplan met een helder overzicht van de kosten heeft opgesteld, plannen we samen het tuinonderhoud en gaan meteen aan de slag, zodat u snel weer van uw tuin kunt genieten! Zodra het tuinonderhoud is uitgevoerd, assisteren wij u bij het zelf onderhouden van uw tuin door middel van advies.

Belang van tuinonderhoud in Eindhoven

Een goed onderhouden tuin is van onschatbare waarde en speelt een cruciale rol in het behoud van de schoonheid en leefbaarheid van uw buitenruimte. Wat zijn de redenen om extra aandacht te besteden aan tuinonderhoud in Eindhoven?

 1. Gezondheid van de planten:
  Gezonde planten zijn het gevolg van goed tuinonderhoud, wat ziektes en plagen voorkomt
 2. Veiligheid:
  Voorkom ongelukken door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren en gevaarlijke situaties zoals losse takken en gladde paden te vermijden
 3. Uitstraling:
  Een goed onderhouden tuin is essentieel voor een verzorgde uitstraling van uw woning en draagt bij aan de waarde ervan
 4. Genot:
  Het regelmatig onderhouden en aandacht besteden aan uw tuin zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de rust en ontspanning die een goed verzorgde tuin biedt

Heeft u behoefte aan sereen genieten van uw groene oase zonder de moeilijkheden van onderhoud? Laat ons de klus klaren! Heeft u altijd al willen genieten van uw groene toevluchtsoord zonder de hinder van onderhoud? Wij nemen de verantwoordelijkheid! Bent u op zoek naar genieten van uw groene oase zonder de stress van onderhoud? Laat ons het zware werk opknappen!

Grijp nu de kans om in contact te komen met onze specialisten op 0162 231 408! Vraag nu snel en gemakkelijk een offerte aan. Beleef binnenkort uw droomtuin!

Tuinman Eindhoven

Zoekt u naar een tuinman die uw tuin verzorgt in Eindhoven? Heeft uw tuin behoefte aan assistentie voor het uitvoeren van kleine tuinklusjes zoals planten water geven, blad verwijderen en grasmaaien? Wij stellen u graag voor aan onze tuinman in Eindhoven, te bereiken op 0162 231 408.

Dankzij zijn toewijding aan groen en diepgaande ervaring, zorgt onze tuinman in Eindhoven ervoor dat uw tuin altijd straalt en weelderig is! Onze tuinman, met een scherp oog voor detail en diepgaande kennis van planten en duurzaam tuinieren, zorgt ervoor dat uw buitenruimte niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk is. Uw perfecte tuin wacht op u, laat ons helpen deze te realiseren!

Wat kost een tuinonderhoud in Eindhoven?

Gezien de unieke kenmerken van elke tuin, is een eenduidig antwoord lastig te geven. Om een accuraat prijsvoorstel te geven, vragen we om meer informatie. Bij het verkrijgen van een exacte prijsopgave, zijn de volgende stappen van belang:

 • Bekijk het het offerteformulier
 • Omschrijf nauwkeurig uw wensen en de te verrichten werkzaamheden voor het onderhoud van uw tuin
 • Ontvang een offerte op maat, volledig vrijblijvend!

Indien onze kostenraming binnen uw verwachtingen valt, zullen we een afspraak inplannen om de nodige details te bespreken. Als u direct wilt weten wat tuinonderhoud in Eindhoven zal kosten, neem dan telefonisch contact op met onze expert op 0162 231 408. Wij geven u graag een indicatie! Neem gerust telefonisch contact op met onze specialist via 0162 231 408 voor een indicatiegesprek!

Veel gestelde vragen over tuinonderhoud

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over het onderhouden van tuinen, waaronder waardevolle tips voor seizoensgebonden zorg en advies voor het oplossen van gebruikelijke problemen. Ontdek hoe u uw tuin in topvorm kunt houden met waardevolle inzichten en adviezen uit onze uitgebreide handleiding voor tuinverzorging. Ontvang kostbare inzichten en nuttige suggesties om uw tuin te doen opbloeien en bloeien, ongeacht het seizoen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een weelderige en gezonde buitenleefruimte.

Welke investering vergt tuinonderhoud?

Tuinonderhoudskosten lijken op het samenstellen van een fraai boeket bloemen - elke tuin heeft zijn specifieke mix van elementen die de prijs beïnvloeden, van de omvang van het perceel tot de complexiteit van de diensten. Het realiseren van de perfecte balans tussen kosten en kwaliteit is vergelijkbaar met het selecteren van de juiste bloemen voor een magnifiek bloemstuk: het vraagt om zorgvuldige afweging en vakmanschap.

Wat wordt verstaan onder het onderhouden van een tuin?

Bij tuinonderhoud wordt niet alleen bladblazen en onkruid verwijderen uitgevoerd, maar ook het maaien van gras, het geven van water aan planten en het snoeien van struiken en bomen, en het algemeen schoonmaken en onderhouden van tuinmeubilair en constructies. Het doel is om de tuin gezond en mooi te houden en te verfraaien.

Hoe vaak gebeurt tuinonderhoud per jaar?

Het standaard ritme voor tuinonderhoud is twee keer per jaar: er wordt opgeruimd en planten worden beschermd voor de winter en voor de zomer wordt er gesnoeid en de grond bemest. Dit is de normale situatie, maar voor uw tuin kan dit (minder) vaak gebeuren.

Is tuinonderhoud een verplichting voor huurders volgens de wet en de bepalingen van de huurovereenkomst?

Het kan voorkomen dat huurders vanwege de wet en de huurovereenkomst de tuin moeten onderhouden. Het onderhouden van tuinen, erven, opritten en erfafscheidingen is van belang voor het behouden van een verzorgde uitstraling.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.