Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Tuinafscheiding Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Tuinafscheiding Eindhoven

Heeft u nood aan meer privacy in uw tuin? Als u langs een drukke weg woont en geluidshinder ondervindt? Klaar om meer privacy te creëren in uw tuin? Kies dan voor tuinafscheiding.

Onze hoveniers hebben al vele soorten tuinafscheidingen geplaatst in Eindhoven en omgeving. Wij hebben zowel direct klaar te plaatsen schuttingen als tuinhekken. Uw behoeften zijn onze prioriteit en we bieden deskundig advies wanneer dat nodig is.

De specialisten in tuinafscheidingen in Eindhoven

Wanneer u behoefte heeft aan extra privacy in uw tuin, het afbakenen van specifieke delen van uw tuin of het reduceren van geluidsoverlast. Bij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment tuinafscheidingen. Neem de volgende opties in overweging:

  • Houten schuttingen
  • Conifeerhagen
  • Kant en klare haagelementen
  • Tuinpoorten
  • Tuin- en windschermen
  • Betonnen muren
  • Houten schuttingen

Naast schuttingbouw, behoort ook het bouwen van tuinhuisjes en schuren tot onze expertise. Staat het type tuinafscheiding dat u wilt laten plaatsen niet in de lijst hierboven? Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons bereiken op 0162 231 408. We zijn beschikbaar om met u om de tafel te gaan en u te voorzien van alle informatie over de verschillende opties.

Tuinafscheiding laten plaatsen

Veel gestelde vragen over tuinafscheidingen

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over tuinafscheidingen en krijg inzicht in wat u moet weten. Lees onze antwoorden op vragen over materialen, ontwerpen en installatietips voor waardevolle inzichten. Lees verder en ontdek hoe u uw tuinproject tot een succes kunt maken met de juiste afscheidingen.

Hoeveel betaal je doorgaans voor een tuinafscheiding?

De gemiddelde prijzen voor een tuinafscheiding zijn gebaseerd op diverse factoren, waaronder de keuze van materialen, de arbeidskosten en eventuele extra voorzieningen zoals verlichting of plantenbakken. Om een weloverwogen beslissing te nemen, is het verstandig om vooraf een budget te bepalen en alle opties in overweging te nemen.

Wat zijn de verschillende typen tuinafscheidingen?

Tuinafscheidingen variëren van natuurlijke hagen tot houten schuttingen, betonnen muren en metalen hekwerken, waardoor er voor elke tuinstijl iets passends is. Persoonlijke voorkeuren, budget en de algehele tuinontwerp bepalen vaak welke tuinafscheiding het meest geschikt is, waardoor het noodzakelijk is om weloverwogen beslissingen te nemen die passen bij uw behoeften.

Welke tuinafscheiding is het vriendelijkst voor de portemonnee?

Materialen zoals gaaspanelen, bamboe of dunne houten palen met draad worden doorgaans gebruikt voor de meest betaalbare tuinafscheidingen. Natuurlijke opties zoals heggen kunnen kosteneffectief zijn, maar hebben mogelijk meer onderhoud nodig na verloop van tijd.

Welke tuinafscheiding is het beste?

De ideale tuinafscheiding kan verschillen per individu, maar materialen zoals hardhouten schuttingen of stenen muren zijn populair vanwege hun lange levensduur en visuele aantrekkingskracht. Het vinden van de ideale afscheiding vereist een zorgvuldige afweging tussen functionaliteit, duurzaamheid en uw persoonlijke smaak.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.