Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Stadstuin aanleggen Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Stadstuin aanleggen Eindhoven

Bent u in het bezit van een nieuwbouwwoning waarbij de tuin nog moet worden aangelegd, of heeft u een kleine tuin die u wilt herinrichten? Voor een stadstuin aanleggen in Eindhoven schakelt u C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf in. Met ons vakmanschap in het ontwerpen en aanleggen van stadstuinen, slagen wij erin om elke tuin, ongeacht de grootte, te veranderen in een droomtuin.

Gezien de kleine oppervlakte van tuinen in Eindhoven en omliggende buurten, hebben wij speciaal voor deze situatie de stijltuinen van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf ontworpen. Onze tuinontwerpen variëren van oosterse tot moderne tuinen, kindvriendelijke en onderhoudsarme varianten in verschillende stijlen. Een bijzonder aspect van deze stijltuinen is dat we ze binnen no time voor u realiseren.

Uw persoonlijke voorkeuren zijn belangrijk voor ons. Samen zoeken we naar passende beplanting die aansluit bij uw stijl en passen we het ontwerp aan binnen dezelfde materialen. Kies ervoor om een stadstuin op maat te laten creëren door onze tuinarchitect, als alternatief voor de stijltuinen. Onze tuinarchitect maakt een exclusief tuinontwerp voor u, waarna wij de tuinaanleg snel en professioneel uitvoeren.

Bel vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken 0162 231 408. Heeft u interesse in de prijsstelling? Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Voorafgaand aan de gebeurtenissen, zorgen wij ervoor dat u weet wat u kunt verwachten

De aanleg van een stadstuin

Stadstuin aanleggen Eindhoven C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Als u een bepaalde stijl in gedachten heeft die naadloos aansluit bij uw wensen, Kies voor C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf om uw stadstuin in Eindhoven te laten aanleggen en wij zorgen voor een prachtige tuin op maat. Wij komen bij u langs om alles door te spreken, eventuele aanpassingen te doen en vervolgens realiseren we binnen een kort termijn uw nieuwe tuin!

In elk tuinontwerp hebben we al enkele mogelijkheden aangegeven die bij het ontwerp passen, maar u mag ons ook om andere extra werkzaamheden vragen. Wellicht wilt u genieten van een prachtige terrasoverkapping of veranda. Of besluit u om één van de twee terrassen te ruilen voor een luxe jacuzzi? Alles is bespreekbaar bij ons!

Stadstuin aanleggen Eindhoven op maat

Wilt u een stadstuin die perfect aansluit bij uw wensen? Kies dan voor C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf voor maatwerk in Eindhoven. Samen met onze tuinarchitect kunt u de tuin van uw dromen tot werkelijkheid laten komen. Na een telefonisch overleg komt hij langs om uw tuin te bekijken en uw voorkeuren te bespreken.

Na goedkeuring van het tuinontwerp door u, start de tuinarchitect met de realisatie. Na afronding van de eerste versie zal de tuinarchitect deze met u doornemen. Misschien bent u tot nieuwe inzichten gekomen en wilt u nog verdere aanpassingen maken.

Vervolgens wordt het definitieve ontwerp opgesteld, zodat u een realistisch beeld krijgt van hoe uw tuin er straks uit zal zien. Als het ontwerp u heeft betoverd en u volledig akkoord bent met de scherpe offerte die wij u voorhouden, dan maken we gezamenlijk een efficiënte planning. Met uw medewerking realiseren we een gestructureerde planning.

U wordt tijdig op de hoogte gebracht van het moment waarop we aan uw tuin werken en wanneer deze wordt afgerond. Dankzij onze strakke planning hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe tuin. Hoewel we een strak schema hebben, tonen we nog steeds flexibiliteit.

Stel dat u onderweg nog iets bedenkt dat u graag wilt veranderen of toevoegen, geef het dan gewoon aan. Als u tijdens het werk merkt dat u nog iets wilt veranderen of toevoegen, geef het dan gelijk aan ons door en we zorgen ervoor. Door een op maat gemaakte tuin wordt uw droomtuin gerealiseerd.

Stadstuin aanleggen Eindhoven opties

Als u C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf inschakelt om een stadstuin in Eindhoven aan te leggen, staat u een breed scala aan opties ter beschikking om uw droomtuin te verwezenlijken! Naast vele luxe opties kunnen wij ook alle praktische zaken voor u regelen, van vergunning tot funderingen, de juiste verlichting en een beregeningsinstallatie. Van begin tot eind, wij nemen alles voor u uit handen.

Zijn wij in Eindhoven en omgeving dé expert voor het aanleggen van stadstuinen? Neem contact met ons op via 0162 231 408 om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag nu een offerte aan, onze hoveniers van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf zijn beschikbaar om u te adviseren.

Veel gestelde vragen over stadtuin aanleggen

Het realiseren van een stadstuin betekent dat u voor diverse opties en keuzes komt te staan. Het is begrijpelijk dat er nu mogelijk vragen in u opkomen. Hier zijn de meest gestelde vragen over dit onderwerp verzameld.

Hoeveel kost een stadstuin aanleggen?

De prijs voor het creëren van een stadstuin is variabel en hangt af van verschillende factoren. Verschillende factoren, waaronder de grootte van de tuin, het gewenste ontwerp en de gebruikte materialen, bepalen de kosten voor het aanleggen van een stadstuin. Vaak is het nodig om maatwerk toe te passen om de ruimte optimaal te benutten en aan de behoeften van de klant te voldoen.

Wat is de betekenis van een hovenier?

De specialisatie van hoveniers omvat het ontwerpen, aanleggen en verzorgen van tuinen en groenvoorzieningen. Een kenner van tuinen heeft expertise in planten, bestrating en landschapsinrichting. Hun taak bestrijkt het ontwerpen van buitenruimtes die aantrekkelijk zijn en praktisch tegemoetkomen aan de behoeften van de gebruikers.

Waar op letten bij een hovenier?

Bij het kiezen van een hovenier is het belangrijk om te letten op hun ervaring, referenties en portfolio van eerdere projecten. Zo zorgt u ervoor dat ze voldoen aan uw specifieke behoeften en verwachtingen. Een goede uitlijning over de kosten, planning en de gewenste uitkomsten van het project is van groot belang.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.