Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Tuinontwerp Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Tuinontwerp Eindhoven

Wij zijn uw partner bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf voor het ontwerpen en realiseren van diverse tuinen. Onze specialisatie ligt bij exclusieve en stijlvolle tuinen, maar we hebben ook ervaring in het ontwerpen van reguliere stadstuinen. Voor elk project in Eindhoven en omstreken stellen onze ontwerpers van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf een individueel tuinplan op maat op.

Laat u vrijblijvend inspireren door de keuzes die we aanbieden. Wij ontvangen graag uw telefoontje voor een consult met onze tuinontwerpers 0162 231 497. Laat ons u adviseren! Wij helpen u graag met ons advies!

Het is niet makkelijk om zelf een tuin te maken die elk seizoen mooier wordt. Onze bekwame hoveniers zijn er om uw tuinarchitectuur in Eindhoven te vertalen naar een aangepast tuinontwerp en beplantingsplan. Met ons op maat gemaakte tuinontwerp is elke tuin, klein of groot, een mogelijkheid om uw droomtuin te creëren.

Tuinontwerp

Werkwijze tuinontwerp C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf wordt uw tuinontwerp in Eindhoven met zorgvuldigheid en aandacht voor detail gemaakt. We betrekken u bij het proces en vragen regelmatig om uw feedback voor het beste resultaat. Bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf kunt u rekenen op een gedegen aanpak voor uw tuinontwerp in Eindhoven. Wij luisteren naar uw wensen en vragen om uw feedback om ervoor te zorgen dat uw tuin perfect wordt. Samen met u doorlopen we het proces en vragen we regelmatig om uw feedback om ervoor te zorgen dat uw tuin perfect wordt zoals u wilt.

Intakegesprek met C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Onze aanpak begint met een intakegesprek waarin we uw persoonlijke voorkeuren willen verbinden met onze expertise. Tijdens deze sessie analyseren we grondig alle relevante tuinfactoren, waaronder bodemsoorten, zichtlijnen en de ligging van de tuin. Uiteindelijk presenteren we uw favoriete stijl(en) samen met de mogelijkheden van uw tuin.

Fraai ontwerp

Direct na het intakegesprek gaat onze tuinontwerper aan de slag met het eerste ontwerp, omdat we streven naar perfectie, bespreken we samen met u de schets en verzamelen we feedback. Daarna verwerken we uw input in het definitieve ontwerp, waarbij we tevens een grondige kostenanalyse presenteren.

Verwezenlijking

Zodra het definitieve tuinontwerp is vastgesteld, starten we meteen met de voltooiing van jouw droomtuin. De aanleg wordt gedaan door onze ervaren hoveniers onder begeleiding van onze tuinarchitect, waardoor het project op tijd en op maat wordt gerealiseerd! Tot slot geven onze hoveniers advies over het optimale onderhoud van je tuin.

Tuinontwerp laten maken in Eindhoven?

Dan bent u bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf bij het juiste adres. Bespreek met onze hoveniers wat er mogelijk is op 0162 231 497 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinarchitect Eindhoven

Door het huiselijk ontwerp te combineren met op maat gemaakte tuinontwerpen, geeft de tuinarchitect u een plek om tot rust te komen en comfortabel te verblijven. Het ontwerp van uw huis wordt perfect geïntegreerd in de op maat gemaakte tuinontwerpen door de tuinarchitect. Hier vindt u rust en comfort om volledig te ontspannen.

In het complete tuinontwerp van de tuinarchitect zijn uw persoonlijke wensen en favoriete stijl verwerkt. Bekijk de innovatieve benaderingen van onze ervaren professionals 0162 231 497 voor inspiratie. Laat ons u leiden op deze reis door een offerte aan te vragen.

Ontwerpbureau tuinen Eindhoven

Op zoek naar een ontwerpbureau in Eindhoven? Dan bent u hier op het juiste adres!

Onze tuinarchitecten staan voor een op maat gemaakt tuinontwerp dat aansluit op uw wens en binnenshuis interieur.

Geen idee is ons te gek. Zo kunnen de architecten in Eindhoven speelse tuinen ontwerpen, maar ook exclusieve moderne tuinontwerpen creëren. Samen gaan we met u het gesprek aan om al uw wensen en tuinmogelijkheden neer te leggen bij de tuinarchitect die vervolgens een persoonlijk tuinontwerp maakt met een wow-effect.

Tuinontwerp Eindhoven door C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Bent u op zoek naar vakkundige tuinexperts die exclusieve en stijlvolle tuinen kunnen ontwikkelen in Eindhoven en omliggende gebieden? Als u op zoek bent naar een tuinontwerp, dan moet u C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf kiezen. Wij kunnen van elke tuin een echt paradijs in de buitenlucht maken. Bij vragen kunt u ons bereiken op 0162 231 497 of kunt u het vrijblijvende offerteformulier invullen. Samen gaan we aan de slag.

Veel gestelde vragen over tuinontwerp

Heeft u vragen over tuinontwerp die beantwoord moeten worden? Hier staan antwoorden op veelgestelde vragen die u kunnen ondersteunen bij het plannen en realiseren van uw gewenste tuin. Raadpleeg de veelgestelde vragen om meer inzicht te krijgen in de verschillende aspecten van het ontwerp van een tuin.

Wat zijn de kosten voor het laten ontwerpen van een tuin?

De totale kosten worden bepaald door de omvang van het project, de specifieke voorkeuren van de klant en de inventiviteit en deskundigheid van de tuinontwerper. Om een goede kostenraming te ontvangen, is het verstandig om een offerte aan te vragen bij een tuinontwerper. Zo weet u wat u kunt verwachten voor uw specifieke situatie.

Hoeveel kost het om een plan van een tuinarchitect te verkrijgen?

De kosten voor het maken van een tuinontwerp door een tuinarchitect worden beïnvloed door duurzaamheidseisen, speciaal materiaalgebruik en complexe landschapselementen. Om een realistische kostenraming te krijgen die aansluit bij uw unieke wensen en de kenmerken van uw tuin, is het cruciaal om een gedetailleerde offerte te verkrijgen.

Welke factoren spelen een rol bij een succesvol tuinontwerp?

Bij het ontwikkelen van een tuin is het belangrijk om te focussen op de bruikbaarheid voor persoonlijk gebruik en het onderhoudsgemak. Een goed doordacht tuinontwerp houdt rekening met zowel de esthetische waarde als de functionele bruikbaarheid van de tuin.

Wanneer kan je het best aan de slag gaan met het aanleggen van een tuin?

Gun uw tuin een goede start door deze aan te leggen in de lente of het vroege najaar. De lente en het begin van de herfst zorgen voor de optimale omstandigheden voor plantengroei en minimaliseren de stress voor nieuwe planten.

Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 497

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.