Teamfoto C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf
Beplantingsplan opstellen Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Eersel

Beplantingsplan opstellen Eindhoven

Bent u van plan een nieuwe tuin aan te leggen met beplanting, of wilt u de beplanting van uw bestaande tuin vernieuwen? Voor een beplantingsplan op maat kunt u vertrouwen op de toegewijde hoveniers van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf! De gepassioneerde tuinexperts van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf zijn er om uw ideale tuin te creëren, ongeacht of u kiest voor een volledig nieuwe tuinaanleg met beplanting of voor het vernieuwen van de beplanting in uw bestaande tuin.

Omdat we uw tuinideeën serieus nemen, komen we graag bij u langs om een beplantingsplan te ontwerpen en uw tuin te onderzoeken. Tijdens ons bezoek zullen we uw voorkeuren, de sfeer van uw tuin en eventuele specifieke eisen bespreken. Bij het opzetten van een beplantingsplan houden we rekening met bepaalde cruciale punten:

  • Waar is de ligging van de tuin in relatie tot de zon?
  • Wat is de structuur van de grond en welke kleuren spelen een rol in de tuin?
  • Wat is het ontwerp van de tuin en welke vormgeving wordt toegepast?

Uw wensen en de stijl van uw tuin zijn bepalend voor het uiteindelijke beplantingsplan. Onze deskundigen staan klaar om de mogelijkheden met u te bespreken op 0162 231 408. Of maak gebruik van ons contactformulier voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een beplantingsplan

Beplantingsplan Eindhoven opstellen

Vaak wordt een beplantingsplan gemaakt in combinatie met het tuinontwerp, maar wij stellen ook beplantingsplannen op voor uw huidige tuin in Eindhoven en omstreken. Als u denkt aan het laten maken van een nieuw tuinontwerp of aan het verbeteren van uw bestaande tuin met een tailor-made beplantingsplan. In Eindhoven en omgeving bieden onze professionals deskundige begeleiding en innovatieve oplossingen aan.

Tijdens het opstellen van uw beplantingsplan zorgen wij ervoor dat alle plantensoorten en hun belangrijkste kenmerken helder vermeld staan. Bij het uitwerken van het beplantingsplan worden de uiteindelijke hoogte, kleuren en bloeiperiode meegerekend. Alles wat u bij de aanleg van ons mag verwachten, en ook in de toekomst, is voor u helder.

Het beplantingsplan voor Eindhoven legt vast waar elke bloem, plant, heester en boom moet staan. Zo bent u goed geïnformeerd over wat onze service inhoudt, terwijl onze hoveniers ook exact weten waar elke plant moet worden geplaatst en in welke hoeveelheid. Op deze manier kunnen we niet alleen uw verwachtingen nauwkeurig afstemmen, maar kunnen onze hoveniers ook op een efficiënte manier planten, wat leidt tot een resultaat dat volledig aansluit op uw visie voor uw buitenruimte.

Beplantingsplan Eindhoven C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf!

Wilt u ook uw tuin van prachtige, passende beplanting voorzien? Als u een beplantingsplan in Eindhoven en omstreken wilt laten maken, bent u bij C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Met onze hulp zal uw tuin straks enkel beplanting bevatten die u mooi vindt en die voldoet aan uw onderhoudsbehoeften.

Indien gewenst, nemen wij zelfs de complete heraanleg van uw tuin voor onze rekening. Om een afspraak te plannen, bel ons op 0162 231 408 of vul ons contactformulier in om meer te weten te komen. Graag gaan we met u in gesprek, dus schroom niet om ons te benaderen!

Veel gestelde vragen over een beplantingsplan

Krijg duidelijkheid over de prijzen, inhoud en passende beplanting voor de erfgrens in beplantingsplannen. Ontdek more over de kostenbeïnvloedende factoren en leer hoe u uw tuin met een passend budget mooi kunt maken. Ontvang waardevolle kennis over het opstellen en implementeren van beplantingsplannen, zodat uw buitenruimte verandert in een harmonieus en weelderig groen paradijs.

Wat zijn de onkosten voor een beplantingsplan?

De kosten voor een beplantingsplan worden meestal vastgesteld als een deel van het totale tuinontwerpbudget, gewoonlijk rond de 50% van het totaalbedrag. Let erop dat dit percentage kan variëren bij verschillende hoveniers.

Wat zijn de regels voor beplanting langs de erfgrens?

Bij de erfgrens gelden specifieke regels voor de beplanting: bomen dienen minimaal twee meter van de grens te staan en heesters of heggen een halve meter, op voorwaarde dat ze niet boven de scheidsmuur uitkomen, waardoor buren geen bezwaar kunnen maken. Voordat u begint met het aanplanten, raadpleeg de lokale voorschriften en eventuele afspraken met buren.

Wat brengt extra kosten met zich mee bij een tuinaanleg?

Het toevoegen van hoogwaardige materialen, speciale functies, waterpartijen of sfeerverlichting, en het creëren van een complex ontwerp kan resulteren in een duurdere tuin. Maar gelukkig zijn dit enkel extraatjes en kunt u uw tuin tevens voordelig laten inrichten!

Wat zijn de inhoudelijke elementen van een beplantingsplan?

Binnen het beplantingsplan worden de plantensoorten, hun locaties in de tuin en de onderlinge afstand nauwkeurig beschreven, met oog voor groeipatronen, kleuren en seizoensgebondenheid. Het streven is om een aantrekkelijk beplantingsplan te creëren dat aansluit bij de wensen van de klant en de omgeving.

C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf staat voor u klaar in Eindhoven
Over ons

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 408

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Welkom bij Van de Velde Hoveniers!


Ons verhaal begint met Christian van de Velde, een ervaren hovenier die voorheen bij een groot hoveniersbedrijf werkte. In 2001 besloot hij zijn eigen weg te gaan omdat hij vond dat het anders en beter kon. Bij Van de Velde Hoveniers staat eerlijkheid en het nakomen van afspraken voorop, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Tuinontwerp vormt de kern van een prachtige tuin. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag en kunnen wij voor u een 2D of 3D tekening maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien en kunnen we uw wensen op maat verwerken. Onze expertise gaat verder dan alleen beplanting, want bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken. Ook onder de grond verrichten we het nodige werk, inclusief mini-grondverzet, om zo een stevige basis te creëren voor een gezonde tuin. Het goed onderhouden van een tuin is specialistisch werk waar we u graag bij helpen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen met verschillende technieken zoals opsnoeien, uitdunnen en rondom snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Bij Van de Velde Hoveniers streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. U kunt altijd op ons rekenen voor een tuin waar u van blijft genieten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Van de Velde Hoveniers voor u kan betekenen!


Reviews van C.H.R. van de Velde Hoveniersbedrijf

Door D
Op 19 november 2022
10

Tuin: Boomstronk verwijderen; 7 bomen

Door A
Op 27 oktober 2022
10

Heel blij met het resultaat! Klus was zo geklaard en hebben alles super netjes achtergelaten.

Door I.A
Op 19 oktober 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.V.D.V
Op 2 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P
Op 26 juni 2019
10

Zeer fijn en kundig. We genieten nog steeds van onze tuin... Zelfs nadat er wat tegels scheef zijn komen te liggen zijn ze nog terug gekomen om dit op te lossen.

Door S.L
Op 17 maart 2017
10

Wij zijn erg tevreden over Van de Velde Hoveniers. Ze hebben ons goed geadviseerd, een mooi ontwerp gemaakt en er in een paar dagen tijd onze tuin aangelegd. Zo was onze tuin aangelegd voordat we verhuisde naar ons nieuwbouw huis. Perfect.