085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Vijver aanleggen in Eindhoven?

Zit u te denken aan de aanleg van een vijver in uw tuin? Dat is een keuze die wij u van harte kunnen aanbevelen. Niet alleen zorgt dit voor veel sfeer in uw tuin, het oppervlak lijkt hierdoor ook optisch groter. Voor een optimale vijveraanleg is het belangrijk dat er allereerst een goed ontwerp wordt gemaakt. Vervolgens kan er gestart worden met de aanleg. Wilt u een vijver aanleggen en laat u dit graag over aan een ervaren hovenier? In de regio Eindhoven staan wij met plezier voor u klaar.

Een vijver maken: de mogelijkheden

Vandaag de dag zijn er bijzonder veel opties op vijvergebied in uw tuin. Wij kunnen bijna elke vijver maken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Natuurvijver
  • Plantenvijver
  • Spiegelvijver
  • Terrasvijver
  • Visvijver
  • Zwemvijver

Heeft u al een idee over het type dat u graag wilt laten plaatsen? Dan realiseert de door ons aangedragen professional uw wensen graag voor u. Bent u op zoek naar advies welk soort het best bij uw woning en tuin past? Vraag onze medewerkers gerust om tips. Ze hebben stuk voor stuk veel ervaring in het vak en zetten deze graag voor u in. Meer weten? Neem dan eens contact met ons op. Voor een vijver aanleggen in Eindhoven of omgeving kunt u altijd bij ons terecht!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606