085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Boom laten kappen in Eindhoven

Heeft u een boom in uw tuin die te groot wordt? Of hebben uw buren last van de boom en moeten er takken verwijderd worden? Boom kappen is een vak apart binnen de hoveniersbranche. Afhankelijk van de plek waar de boom staat moeten er specifieke technieken gebruikt worden. Een boom die tussen twee woningen staat kan lastig met behulp van een hoogwerker worden gekapt. Daar is vaak geen ruimte voor. Goede klim- en zaagtechnieken zijn dan ook van groot belang. De hoveniers van de door ons aangedragen professional hebben allen een boomverzorgingsopleiding gevolgd en beschikken over de nodige ervaring om uw boom op kundige wijze te kappen.

Werkwijze bomen kappen

Elke soort boom heeft bepaalde eigenschappen. De ene boom groeit snel en de andere langzaam. De ene boom heeft zacht hout en de andere hard hout. Ook de leeftijd van de boom heeft invloed op de techniek die toegepast moet worden. Voordat er gekapt kan worden moet er, hoewel dit afhankelijk is van de gemeente waarin u woont, een kapvergunning aangevraagd worden. Wanneer u die heeft, of heeft aangevraagd nemen wij graag een kijkje in uw tuin. Wij bespreken met u de mogelijkheden en stellen een offerte op maat voor u op. Vraagt u zich af wat er met het hout gebeurt na het kappen? Wij kunnen er openhaardhout van zagen of versnipperen. Uiteraard kunnen wij het ook voor u afvoeren; aan u de keuze! Na het kappen verwijderen wij, indien gewenst, ook de boomwortels voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606