0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Boom laten kappen in Eindhoven

Heeft u een boom in uw tuin die te groot wordt? Of hebben uw buren last van de boom en moeten er takken verwijderd worden? Boom kappen is een vak apart binnen de hoveniersbranche. Afhankelijk van de plek waar de boom staat moeten er specifieke technieken gebruikt worden. Een boom die tussen twee woningen staat kan lastig met behulp van een hoogwerker worden gekapt. Daar is vaak geen ruimte voor. Goede klim- en zaagtechnieken zijn dan ook van groot belang. De hoveniers van de door ons aangedragen professional hebben allen een boomverzorgingsopleiding gevolgd en beschikken over de nodige ervaring om uw boom op kundige wijze te kappen.

Werkwijze bomen kappen

Elke soort boom heeft bepaalde eigenschappen. De ene boom groeit snel en de andere langzaam. De ene boom heeft zacht hout en de andere hard hout. Ook de leeftijd van de boom heeft invloed op de techniek die toegepast moet worden. Voordat er gekapt kan worden moet er, hoewel dit afhankelijk is van de gemeente waarin u woont, een kapvergunning aangevraagd worden. Wanneer u die heeft, of heeft aangevraagd nemen wij graag een kijkje in uw tuin. Wij bespreken met u de mogelijkheden en stellen een offerte op maat voor u op. Vraagt u zich af wat er met het hout gebeurt na het kappen? Wij kunnen er openhaardhout van zagen of versnipperen. Uiteraard kunnen wij het ook voor u afvoeren; aan u de keuze! Na het kappen verwijderen wij, indien gewenst, ook de boomwortels voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606