0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Tuinrenovatie in Eindhoven

Bent u net verhuisd en wilt u de tuin grondig onder handen laten nemen? Of bent u totaal uitgekeken op uw huidige tuin? Kies dan voor tuinrenovatie. Voor het beste resultaat schakelt u een professional in. Hiervoor kunt u in de regio Eindhoven bij ons terecht. Wanneer u ons inschakelt, komen we eerst bij u langs om de huidige situatie goed te bekijken. U vertelt ons wat uw wensen en budget zijn. Vervolgens gaan we aan de slag om een passend ontwerp voor de tuinrenovatie op te stellen. Bent u het daarmee eens? Dan gaan we de tuin opknappen. Daarna is uw tuin als nieuw!

Laat uw tuin opknappen

Voor een uitgebreide tuinrenovatie kunt u altijd een beroep op ons doen. Maar wilt u slechts een klein gedeelte van uw tuin veranderen? Moet er bijvoorbeeld een nieuw pad worden aangelegd, of wilt u een vijver aanleggen of uw tuin ophogen? Ook voor kleinere projecten kunt u een beroep op ons doen. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij voeren hem voor u uit! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we geven u met plezier meer informatie. In en om Eindhoven laat u de specialisten van de door ons aangedragen professional de tuin renoveren. We zijn u graag van dienst!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606