085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Tuinrenovatie in Eindhoven

Bent u net verhuisd en wilt u de tuin grondig onder handen laten nemen? Of bent u totaal uitgekeken op uw huidige tuin? Kies dan voor tuinrenovatie. Voor het beste resultaat schakelt u een professional in. Hiervoor kunt u in de regio Eindhoven bij ons terecht. Wanneer u ons inschakelt, komen we eerst bij u langs om de huidige situatie goed te bekijken. U vertelt ons wat uw wensen en budget zijn. Vervolgens gaan we aan de slag om een passend ontwerp voor de tuinrenovatie op te stellen. Bent u het daarmee eens? Dan gaan we de tuin opknappen. Daarna is uw tuin als nieuw!

Laat uw tuin opknappen

Voor een uitgebreide tuinrenovatie kunt u altijd een beroep op ons doen. Maar wilt u slechts een klein gedeelte van uw tuin veranderen? Moet er bijvoorbeeld een nieuw pad worden aangelegd, of wilt u een vijver aanleggen of uw tuin ophogen? Ook voor kleinere projecten kunt u een beroep op ons doen. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij voeren hem voor u uit! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we geven u met plezier meer informatie. In en om Eindhoven laat u de specialisten van de door ons aangedragen professional de tuin renoveren. We zijn u graag van dienst!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606