0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Tuinonderhoud in Eindhoven

U heeft al een mooie tuin? Of u heeft deze wellicht zojuist door ons laten aanleggen? Wilt u graag dat uw tuin er altijd verzorgd uitziet, maar heeft u zelf geen groene vingers? Of heeft u simpelweg geen tijd om regelmatig met de schoffel, snoeischaar of grasmaaier de tuin in te gaan? Schakel dan in de regio Eindhoven voor het tuinonderhoud de door ons aangedragen professional in.

Tuinman in Eindhoven: werkzaamheden

Onze allround opgeleide tuinmannen kunnen een zeer uitgebreid dienstenpakket aanbieden. We kunnen onder meer we de volgende diensten voor u uitvoeren:

  • Snoeien in het voorjaar, zomer en najaar
  • Onderhoud van bestrating en vlonders
  • Boomverzorging en snoeien
  • Knippen van hagen
  • Onkruidbestrijding
  • Bemesting
  • Gazononderhoud en -verzorging
  • Vijverschoonmaak
  • Winteronderhoud
  • Verharding aanbrengen

Onderhoudscontract tuin

Heeft u eenmalig de groene vingers van onze tuinmannen nodig? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wilt u dat uw particuliere of bedrijfstuin er altijd goed bij ligt? Kies dan voor een onderhoudscontract. Afhankelijk van uw behoeften stellen we een onderhoudsplan voor u op. We kijken daarbij bijvoorbeeld naar het type beplanting en naar de bomen in uw tuin en bepalen zo het perfecte onderhoudsschema. U hoeft nergens meer aan te denken, wij zorgen ervoor dat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Meer weten? Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden van tuinonderhoud. In en om Eindhoven helpen we u met plezier!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606