085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Tuinonderhoud in Eindhoven

U heeft al een mooie tuin? Of u heeft deze wellicht zojuist door ons laten aanleggen? Wilt u graag dat uw tuin er altijd verzorgd uitziet, maar heeft u zelf geen groene vingers? Of heeft u simpelweg geen tijd om regelmatig met de schoffel, snoeischaar of grasmaaier de tuin in te gaan? Schakel dan in de regio Eindhoven voor het tuinonderhoud de door ons aangedragen professional in.

Tuinman in Eindhoven: werkzaamheden

Onze allround opgeleide tuinmannen kunnen een zeer uitgebreid dienstenpakket aanbieden. We kunnen onder meer we de volgende diensten voor u uitvoeren:

  • Snoeien in het voorjaar, zomer en najaar
  • Onderhoud van bestrating en vlonders
  • Boomverzorging en snoeien
  • Knippen van hagen
  • Onkruidbestrijding
  • Bemesting
  • Gazononderhoud en -verzorging
  • Vijverschoonmaak
  • Winteronderhoud
  • Verharding aanbrengen

Onderhoudscontract tuin

Heeft u eenmalig de groene vingers van onze tuinmannen nodig? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wilt u dat uw particuliere of bedrijfstuin er altijd goed bij ligt? Kies dan voor een onderhoudscontract. Afhankelijk van uw behoeften stellen we een onderhoudsplan voor u op. We kijken daarbij bijvoorbeeld naar het type beplanting en naar de bomen in uw tuin en bepalen zo het perfecte onderhoudsschema. U hoeft nergens meer aan te denken, wij zorgen ervoor dat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Meer weten? Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden van tuinonderhoud. In en om Eindhoven helpen we u met plezier!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606