0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Beplanting van uw tuin in Eindhoven

Heeft u een helder idee over hoe u wilt dat uw tuin eruit komt te zien, of weet u dit misschien nog niet helemaal, maar weet u wel welke sfeer u wilt creëren? Dan helpen wij u daar met plezier mee in de regio Eindhoven! De beplanting bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw tuin. De tuinarchitecten en hoveniers van ons bedrijf weten als geen ander hoe zij uw ideeën kunnen uitkristalliseren en vertalen naar de tuin die u altijd al wilde hebben.

Tuin beplanten

Onze hovenier gaat met u om de tafel om uw tuinidee uit te werken en hier praktische invulling aan te geven met uitgebalanceerde vormgeving, een passend gazon en mooie beplanting. We horen tussendoor graag of deze uitwerking ook aansluit bij uw ideeën. Zo niet, dan kunnen we tussentijds altijd aanpassingen verrichten.

Van A tot Z

Na de ontwerpfase gaat een vast team van hoveniers zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wij zijn er om u te ontzorgen: de door ons aangedragen professional legt uw tuin van A tot Z aan! Wij kunnen bomen plaatsen, coniferen planten en nog veel meer. Bent u benieuwd hoe wij uw droomtuin werkelijkheid kunnen laten worden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of deskundig advies. In Eindhoven en omstreken staan onze hoveniers voor u klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606