085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Beplanting van uw tuin in Eindhoven

Heeft u een helder idee over hoe u wilt dat uw tuin eruit komt te zien, of weet u dit misschien nog niet helemaal, maar weet u wel welke sfeer u wilt creëren? Dan helpen wij u daar met plezier mee in de regio Eindhoven! De beplanting bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw tuin. De tuinarchitecten en hoveniers van ons bedrijf weten als geen ander hoe zij uw ideeën kunnen uitkristalliseren en vertalen naar de tuin die u altijd al wilde hebben.

Tuin beplanten

Onze hovenier gaat met u om de tafel om uw tuinidee uit te werken en hier praktische invulling aan te geven met uitgebalanceerde vormgeving, een passend gazon en mooie beplanting. We horen tussendoor graag of deze uitwerking ook aansluit bij uw ideeën. Zo niet, dan kunnen we tussentijds altijd aanpassingen verrichten.

Van A tot Z

Na de ontwerpfase gaat een vast team van hoveniers zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wij zijn er om u te ontzorgen: de door ons aangedragen professional legt uw tuin van A tot Z aan! Wij kunnen bomen plaatsen, coniferen planten en nog veel meer. Bent u benieuwd hoe wij uw droomtuin werkelijkheid kunnen laten worden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of deskundig advies. In Eindhoven en omstreken staan onze hoveniers voor u klaar!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606