085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Tuinaanleg in Eindhoven

Nadat we samen met u het beste ontwerp hebben gemaakt is het tijd om te beginnen met de tuinaanleg. Wij kunnen elk type tuin voor u aanleggen: van stadstuin tot voortuin of bloementuin, en van een praktische gezinstuin tot juist een natuurlijk ogend exemplaar. De vakmannen van de door ons aangedragen professional zetten alle onderdelen van uw nieuwe tuin uit, prepareren de bodem en beginnen met het plaatsen van de verschillende onderdelen.

Duidelijke communicatie tijdens tuin aanleggen

Stukje bij beetje ziet u hoe de tuin van uw dromen vorm krijgt. Wilt u graag iets overleggen? Dan kan dat natuurlijk altijd. We nemen u graag mee gedurende het proces en communiceren via korte lijnen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak, zodat verrassingen vermeden worden!

Service van begin tot eind

Wij kunnen u als allround hovenier tuinservice van begin tot eind bieden. Voor het ontwerp en de aanleg van uw complete tuin bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. We zijn TuinKeur-gecertificeerd, zodat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service.

Is uw tuin klaar? We leggen u bij de oplevering graag uit hoe u uw tuin het best kunt onderhouden, zodat u het hele jaar door plezier heeft van uw tuin. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of een stukje bloementuin aanleggen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606