0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Tuinaanleg in Eindhoven

Nadat we samen met u het beste ontwerp hebben gemaakt is het tijd om te beginnen met de tuinaanleg. Wij kunnen elk type tuin voor u aanleggen: van stadstuin tot voortuin of bloementuin, en van een praktische gezinstuin tot juist een natuurlijk ogend exemplaar. De vakmannen van de door ons aangedragen professional zetten alle onderdelen van uw nieuwe tuin uit, prepareren de bodem en beginnen met het plaatsen van de verschillende onderdelen.

Duidelijke communicatie tijdens tuin aanleggen

Stukje bij beetje ziet u hoe de tuin van uw dromen vorm krijgt. Wilt u graag iets overleggen? Dan kan dat natuurlijk altijd. We nemen u graag mee gedurende het proces en communiceren via korte lijnen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak, zodat verrassingen vermeden worden!

Service van begin tot eind

Wij kunnen u als allround hovenier tuinservice van begin tot eind bieden. Voor het ontwerp en de aanleg van uw complete tuin bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. We zijn TuinKeur-gecertificeerd, zodat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service.

Is uw tuin klaar? We leggen u bij de oplevering graag uit hoe u uw tuin het best kunt onderhouden, zodat u het hele jaar door plezier heeft van uw tuin. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of een stukje bloementuin aanleggen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606