085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Bomen laten snoeien in Eindhoven

Een tuin biedt veel mogelijkheden, echter valt het onderhoud soms tegen. Vooral het onderhoud van bomen en hagen kan lastig zijn. Heeft u een boom waar uw buren last van heeft of een heg die hoognodig gesnoeid moet worden? Bomen en hagen vereisen een specifieke verzorgen die iets verder gaat dan het onderhouden van het gazon. Hoge bomen snoeien moet bijvoorbeeld met behulp van een hoogwerker. Voor het snoeien van hagen is een goede heggenschaar van belang. Met professionele apparatuur is de door ons aangedragen professional u graag van dienst bij bomen, hagen en coniferen snoeien.

Hulp bij snoeien coniferen

Elke haag is anders. De ene haag moet vaker gesnoeid worden dan de andere. Beukenhagen hebben bijvoorbeeld een andere verzorging nodig dan coniferen. Coniferen kunnen tot enorme bomen uitgroeien en worden vaak gezien als hardnekkige planten die moeilijk te onderhouden zijn. Door op de juiste manier te snoeien kan dit echter worden tegengegaan. Het is vooral belangrijk dat er niet een te groot deel van de conifeer afgesnoeid wordt. Wanneer er tot aan de bruine takken gesnoeid wordt, groeit de conifeer namelijk niet meer. Er moet dus altijd een groen stukje plant te zien blijven. Laat u het boom snoeien liever over aan een ander? Schakel dan de door ons aangedragen professional in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606