0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Bomen laten snoeien in Eindhoven

Een tuin biedt veel mogelijkheden, echter valt het onderhoud soms tegen. Vooral het onderhoud van bomen en hagen kan lastig zijn. Heeft u een boom waar uw buren last van heeft of een heg die hoognodig gesnoeid moet worden? Bomen en hagen vereisen een specifieke verzorgen die iets verder gaat dan het onderhouden van het gazon. Hoge bomen snoeien moet bijvoorbeeld met behulp van een hoogwerker. Voor het snoeien van hagen is een goede heggenschaar van belang. Met professionele apparatuur is de door ons aangedragen professional u graag van dienst bij bomen, hagen en coniferen snoeien.

Hulp bij snoeien coniferen

Elke haag is anders. De ene haag moet vaker gesnoeid worden dan de andere. Beukenhagen hebben bijvoorbeeld een andere verzorging nodig dan coniferen. Coniferen kunnen tot enorme bomen uitgroeien en worden vaak gezien als hardnekkige planten die moeilijk te onderhouden zijn. Door op de juiste manier te snoeien kan dit echter worden tegengegaan. Het is vooral belangrijk dat er niet een te groot deel van de conifeer afgesnoeid wordt. Wanneer er tot aan de bruine takken gesnoeid wordt, groeit de conifeer namelijk niet meer. Er moet dus altijd een groen stukje plant te zien blijven. Laat u het boom snoeien liever over aan een ander? Schakel dan de door ons aangedragen professional in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606