0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Boomverzorging in Eindhoven

Een of meerdere bomen geven niet alleen veel sfeer aan een tuin, maar zorgen in de zomer ook voor verkoeling. Om ze in gezonde staat te houden, is het belangrijk om voor regelmatige boomverzorging te zorgen. Elke boom heeft weer ander onderhoud nodig en ook per levensfase moet er ander boomwerk plaatsvinden. Werkt u niet graag op hoogte of heeft u te maken met grote bomen die specialistisch onderhoud nodig hebben? Dan is het verstandig om voor professionele boomverzorgers te kiezen. In de regio Eindhoven zijn wij de specialist die u hiervoor inschakelt. Wij zorgen ervoor dat u altijd volop van uw wilg, berk of kastanjeboom kunt genieten!

Bomen kappen door een boomverzorger

Heeft u een boom in uw tuin staan die ziek is en niet meer te redden blijkt te zijn? Dan is kappen vaak de enige mogelijkheid. Ook daarvoor kunt u een beroep doen op onze medewerkers. Nadat u voor een kapvergunning heeft gezorgd, komen wij graag naar u toe om de boom te verwijderen. de door ons aangedragen professional zorgt ervoor dat de gehele boom netjes wordt afgevoerd en u nergens naar hoeft om te kijken.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in boomwerk? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. Voor zorgvuldige boomverzorging in en om Eindhoven kunt u altijd op ons rekenen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606