085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Eindhoven

Boomverzorging in Eindhoven

Een of meerdere bomen geven niet alleen veel sfeer aan een tuin, maar zorgen in de zomer ook voor verkoeling. Om ze in gezonde staat te houden, is het belangrijk om voor regelmatige boomverzorging te zorgen. Elke boom heeft weer ander onderhoud nodig en ook per levensfase moet er ander boomwerk plaatsvinden. Werkt u niet graag op hoogte of heeft u te maken met grote bomen die specialistisch onderhoud nodig hebben? Dan is het verstandig om voor professionele boomverzorgers te kiezen. In de regio Eindhoven zijn wij de specialist die u hiervoor inschakelt. Wij zorgen ervoor dat u altijd volop van uw wilg, berk of kastanjeboom kunt genieten!

Bomen kappen door een boomverzorger

Heeft u een boom in uw tuin staan die ziek is en niet meer te redden blijkt te zijn? Dan is kappen vaak de enige mogelijkheid. Ook daarvoor kunt u een beroep doen op onze medewerkers. Nadat u voor een kapvergunning heeft gezorgd, komen wij graag naar u toe om de boom te verwijderen. de door ons aangedragen professional zorgt ervoor dat de gehele boom netjes wordt afgevoerd en u nergens naar hoeft om te kijken.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in boomwerk? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. Voor zorgvuldige boomverzorging in en om Eindhoven kunt u altijd op ons rekenen!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606